Για το τι είδε στο πρώτο φιλικό της χρονιάς για τον ΠΑΟΚ, το νέο απόκτημα της ομάδας Λέο Ζαμπά, αλλά και το νεαρό Κώστα Μπαλογιάννη, μίλησε ο προπονητής του Δικεφάλου του Βορρά, Ραζβάν Λουτσέσκου.

Αναλυτικά όσα είπε στην κάμερα της NOVA:

Αρχικά είπε: Είναι μία περίοδος προετοιμασίας. Το πιο σημαντικό είναι να προπονούμαστε καλά, να βελτιώνουμε την φυσική κατάστασή μας, να πάρουμε το μέγιστο από τα φιλικά αυτά. Τα πόδια είναι βαριά, σε δεύτερη μοίρα το αποτέλεσμα. Έχουμε πολλούς νέους παίκτες να τους φέρουμε επίπεδο. Να βρούμε πάλι τη χημεία. Να τους έχουμε με περισσότερα αγωνιστικά λεπτά στην προετοιμασία.

Παράλληλα πρόσθεσε: Είναι σημαντικό για εμάς να πιέσουμε τους εαυτούς μας, οι παίκτες συνεχίζουν τις προπονήσεις, έχουν διαφορετική νοοτροπία για τα φιλικά, θέλουμε να ξεπεράσουμε τα όριά μας. Χαρούμενος για το γεγονός πως το είδα σήμερα αυτό. Το πιο σημαντικό είναι να είμαστε έτοιμοι στα πρώτα παιχνίδια με τη Βασιλεία.

Για τους Ζαμπά και Μπαλογιάννη: Είναι πολύ ταλαντούχος ποδοσφαιριστής με τρομερή ποιότητα, έχει φυσικά προσόντα, δεν μου αρέσει να μιλάω πολύ γιατί το σημερινό φιλικό το είδαμε σαν μία δυνατή προπόνηση.

Ο Μπαλογιάννης είναι ένας παίκτης που έπαιξε 90’ σε άλλη θέση, γιατί ο Λεβέκ δεν ήταν καλά, έχει πράγματα να φτιάξει, έχει μυαλό και γιατί όχι να γίνει ένας από τους καλύτερους παίκτες στην Ελλάδα...