“Συμφωνήσαμε για δανεισμό του Κουλούρη – Τι περιμένουμε για Χατζηισαΐα”

|
ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΙΔΗΣ

Ο τεχνικός διευθυντής του Ατρόμητου, Γιάννης Αγγελόπουλος, μίλησε για τον επικείμενο δανεισμό του Ευθύμη Κουλούρη από τον ΠΑΟΚ. Επίσης, αναφέρθηκε και στην περίπτωση του Δημήτρη Χατζηισαΐα, που αναμένεται να ανανεώσει το συμβόλαιό του με τον Δικέφαλο και κατά πάσα πιθανότητα να συνεχίσει ως δανεικός στην ομάδα του Περιστερίου.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στην εκπομπή Full Επίθεση στον Libero 107.4 FM:

Για τον Κουλούρη:

«Είναι η πρώτη μας επιλογή για τη θέση του επιθετικού. Εχουμε καταλήξει και εγώ και ο κόουτς σε αυτή την επιλογή. Είναι ένας ποδοσφαιριστής που μας αρέσουν τα χαρακτηριστικά του και επειδή είναι σε αυτή την ηλικία έχει φιλοδοξίες και θέλει να πετύχει πράγματα. Οπότε νομίζω ότι έχει όλες τις προϋποθέσεις για το πλάνο του στράικερ που χρειαζόμαστε για αυτή τη σεζόν».

Για τις διαπραγματεύσεις με την πλευρά του παίκτη και με τον ΠΑΟΚ:

«Προφανώς και την πρώτη επαφή την κάναμε με την διοίκηση του ΠΑΟΚ. Ο παίκτης δεσμεύεται με συμβόλαιο και αυτό έπρεπε να κάνουμε εμείς. Από τη στιγμή που πήραμε το πράσινο φως από την διοίκηση του ΠΑΟΚ, μετά ήρθαμε σε επαφή με τον ποδοσφαιριστή και με τον κύριο Κουτσολιάκο (σ.σ. μάνατζερ του Κουλούρη) και ήταν σύμφωνοι σε μία τέτοια μετακίνηση. Το πλέον σημαντικό για εμάς είναι η επιθυμία του Κουλούρη να έρθει στην ομάδα μας. Θέλει πάρα πολύ να έρθει και να αγωνιστεί. Καταλαβαίνετε ότι είναι πολύ σημαντικό να κάνει κάποιος ποδοσφαιριστής κάποια κίνηση και να είναι 100% συνειδητοποιημένος. Αυτή τη στιγμή το πρόβλημα εστιάζεται στο ότι ο ΠΑΟΚ δεν έχει πάρει έναν στράικερ που χρειάζεται αυτή τη στιγμή. Ο Πρίγιοβιτς όπως ξέρουμε όλοι είναι στο Μουντιάλ και είναι σίγουρο ότι αυτή τη στιγμή ο Κουλούρης δεν μπορεί να φύγει καθώς θα δημιουργηθεί πρόβλημα στα φιλικά και στα πλάνα του Λουτσέσκου. Είμαστε σε μία στάση αναμονής. Το πρόβλημα για εμάς είναι ότι δεν μπορούμε να περιμένουμε περισσότερο μετά το τέλος αυτής της εβδομάδας. Γιατί κι εμείς πέντε μέρες μετά έχουμε το πρώτο ευρωπαϊκό παιχνίδι, ενώ υπάρχει και ένα plan b που εάν καθυστερήσουμε πολύ ελλοχεύει ο κίνδυνος να χαθεί και να αντιμετωπίσουμε κι εμείς μετά μεγάλο πρόβλημα στον προγραμματισμό μας.  Ευελπιστώ ότι θα λυθούν τα προβλήματα αυτά μέχρι το τέλος της εβδομάδας και το θέμα θα προχωρήσει. Πιστεύω ότι θα πάνε όλα καλά και μέχρι την Κυριακή θα τελειώσουν όλα. Μόνο αγκάθι στη υπόθεση του δανεισμού του Κουλούρη είναι η μη απόκτηση επιθετικού από τον ΠΑΟΚ μέχρι στιγμής».

Για το ενδεχόμενο να συνεχίσει στον Ατρόμητο ο Χατζηισαΐας

«Υπάρχει αυτή η πιθανότητα. Είναι στις βασικές επιλογές μας για τη θέση του κεντρικού αμυντικού ο Δημήτρης. Εκανε μία εξαιρετική σεζόν μαζί μας. Το πρόβλημα με τον Δημήτρη είναι ότι το καλοκαίρι του 2019 εκπνέει το συμβόλαιό του με τον ΠΑΟΚ και αυτή τη στιγμή είναι σε μία φάση ανανέωσης. Οπότε δεν μπορεί να έρθει σε εμάς εφόσον δεν ανανεώσει γιατί το καλοκαίρι του 2019 που θα εκπνέει ο δανεισμός σε εμάς θα λήγει και το συμβόλαιό του με τον ΠΑΟΚ. Βρίσκεται σε συζητήσεις με την διοίκηση του ΠΑΟΚ και εφόσον πάνε όλα καλά και ανανεώσει το συμβόλαιό του, μετά υπάρχουν αρκετές πιθανότητες να ανανεωθεί ο δανεισμός του και να συνεχίσει σε εμάς. Σε αυτή τη φάση δεν υπάρχει ενδεχόμενο αγοράς του παίκτη από εμάς. Από τη στιγμή που τον θέλει ο ΠΑΟΚ και τον υπολογίζει, εφόσον συζητάει μαζί του για ανανέωση και τον έχει στα πλάνα για τη νέα σεζόν, δεν υπάρχει ενδεχόμενο αγοράς».

Για τον Ουάρντα:

«Δεν υπήρξε σαν ενδεχόμενο να συνεχίσει στον Ατρόμητο. Αντιλαμβανόμαστε τις συνθήκες. Εκανε μία καταπληκτική σεζόν και προσέλκυσε το ενδιαφέρον αρκετών ευρωπαϊκών συλλόγων και από ότι ξέρουμε εάν δεν πάρει κάποια μεταγραφή στο εξωτερικό θα συνεχίσει στο ρόστερ του ΠΑΟΚ. Οπότε δεν μπήκαμε καν στη διαδικασία να συζητήσουμε κάτι περισσότερο για τον Ουάρντα».

Για τον Γιαννούλη που συνεχίζει δανεικός από τον ΠΑΟΚ στον Ατρόμητο:

«Υπάρχει μια πάρα πολύ καλή συνεργασία με τον ΠΑΟΚ. Ο κύριος Σαββίδης ήθελε να τηρηθεί η συμφωνία και να συνεχιστεί ο διετής δανεισμός. Δεν υπήρχε κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα. Προφανώς ο παίκτης θα ήθελε να επιστρέψει στον ΠΑΟΚ αλλά είναι πάρα πολύ ευχαριστημένος από τις συνθήκες που βρήκε στον Ατρόμητο. Ουσιαστικά ήταν η πρώτη του γεμάτη σεζόν. Το πέρασμά του από την Ανόρθωση δεν ήταν επιτυχημένο. Εφτασε να παίξει στην Εθνική και δεν το είδε με ιδιαίτερο προβληματισμό το να μείνει στον Ατρόμητο. Στο τέλος αυτής της σεζόν θα γυρίσει ακόμη πιο έτοιμος στον ΠΑΟΚ για να κρατήσει τη θέση του στο ρόστερ γιατί έχει όλες τις προϋποθέσεις για να το πετύχει».

Για το αν ο Κουλούρης βλέπει ως ευκαιρία τον Ατρόμητο:

«Έτσι πιστεύω και νομίζω ήταν καταλυτική και η κουβέντα που έκανα κι εγώ μαζί του και του εξήγησα το πλάνο μας και πόσο τον πιστεύουμε και τι θέλουμε από αυτόν. Και ο ίδιος ο προπονητής μίλησε με τον Ευθύμη. Σίγουρα και ο ίδιος θα μίλησε με τους παίκτες του ΠΑΟΚ που αγωνίστηκαν σε εμάς και θα του είπαν για τις συνθήκες και το κλίμα στον Ατρόμητο και τις εγκαταστάσεις που υπάρχουν. Γνωρίζει τα θα βρει εδώ. Νομίζω όλα αυτά τον οδήγησαν στο να πάρει αυτή την απόφαση και να θεωρεί ως ευκαιρία για την εξέλιξη της καριέρας του καθώς θα βρει προφανώς περισσότερο χρόνο συμμετοχής και θα διατηρήσει την θέση του στην Εθνική»

Για τον Ντιγκινί που έπαιζε στον Ατρόμητο και αναμένεται να υπογράψει στον Άρη:

«Είναι ένας πάρα πολύ καλός ποδοσφαιριστής. Σε εμάς έπαιξε δύο χρόνια. Εκανε μία καταπληκτική σεζόν πέρσι. Εκμεταλλεύτηκε και το ότι είχε πολύ καλούς συμπαίκτες και το ότι ο Ατρόμητος έπαιξε πολύ καλό ποδόσφαιρο όλη τη χρονιά. Βοήθησε πολύ την ομάδα και βοηθήθηκε κι εκείνος πολύ από τον Ατρόμητο. Του εύχομαι να έχει υγεία και να πραγματοποιήσει μία πολύ καλή σεζόν στον Αρη εφόσον υπογράψει σήμερα».

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.