Κατά λάθος… πρωτιά για την Ισπανία!

|
THESTIVAL TEAM

Η Ισπανία δεν βρίσκεται σε καλή κατάσταση και αυτό φαίνεται, αλλά σήμερα κατάφερε να… λυτρωθεί στο τέλος από το αδιάφορο Μαρόκο (2-2) και είδε την Πορτογαλία να ισοφαρίζεται στο τέλος από το Ιράν και να της “κλέβει” την πρωτιά! 

Οι “Φούριας Ρόχας” βρέθηκαν πίσω στο σκορ με το γκολ του Μπουτάιμπ στο 14′, αλλά η απάντησή τους ήταν άμεση, με τον φορμαρισμένο Ίσκο στο 19′. Ο Ελ Νεσίρι στο 81′ με κεφαλιά – “δυναμίτη” έγραψε το 2-1 για τους Αφρικανούς, πριν ο Άσπας (με τη… βοήθεια του VAR) ισοφαρίσει στο τελικό 2-2.

Η Ισπανία με αυτό το αποτέλεσμα τερμάτισε πρώτη στον όμιλο και θα αντιμετωπίσει τη διοργανώτρια Ρωσία! 

Ισπανία (Φερνάντο Ιέρο): Ντε Χέα, Καρβαχάλ, Πικέ, Σέρχιο Ράμος, Τζόρντι Άλμπα, Σέρχι Μπουσκέτς, Ινιέστα, Τιάγκο Αλκάνταρα (74’ Μάρκο Ασένσιο), Σίλβα (84’ Ροντρίγκο), Ίσκο, Ντιέγκο Κόστα (74’ Ιάγκο Άσπας).

Μαρόκο (Ερβέ Ρενάρ): Ελ-Καζουί, Ασράφ Χακίμι, Ντα Κόστα, Σαις, Αμράμπατ, Ντιράρ, Ζίγες (85’ Μπουχαντούζ), Ελ-Αχμάντι, Μπουσούφα, Μπελχάντα (63’ Φαζρ), Μπουταΐμπ (71’ Ελ-Νεσίρι).

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.