Σάκης Χατζόγλου: Ο Ηρακλής θα βαδίσει με υπομονή και επιμονή, είμαι αισιόδοξος

|
THESTIVAL TEAM

Το μέλος του Δ.Σ του ΓΣ Ηρακλής, Σάκης Χατζόγλου, μίλησε για το θέμα του επενδυτή, το πλάνο των «κυανόλευκων» για την Football League, τους νεαρούς παίχτες αλλά και τον… Λεμπρόν Τζέιμς.

Αναλυτικά όσα είπε στο “Αθλητικό Metropolis 95,5”:

Για το αν ψάχνει επενδυτή στην Αμερική: «Παράλληλα ψάχνω, τώρα είχα ραντεβού με τον Λεμπρόν Τζέιμς. Νομίζω ότι άνετα μπορεί να μας βοηθήσει. Ακόμα και ένα εκατομμύριο τον χρόνο να μας στέλνει καλά είμαστε. Δεν είναι τίποτα για εκείνον, αυτός είναι βασιλιάς εδώ. Δεν έχω προσωπικές επαφές μαζί του, αλλά γίνεται πανικός όπως φαίνεται από τις αντιδράσεις του κόσμου».

Αν δυσκολεύει η κατάσταση απόντος ενός επενδυτή: «Σίγουρα δυσκολεύει η κατάσταση απόντος ενός επενδυτή στην προκειμένη περίπτωση. Αν φυσικά φτάσει ο Ηρακλής κάποια στιγμή να μπορεί να φτιάξει το σύστημα συμμετοχικότητας , ώστε να συμμετέχουν όλοι σε αυτή την εταιρία που πρέπει να συσταθεί. Να φτιάξουμε αυτό το μοντέλο της Εϊμπάρ, της Θέλτα, δηλαδή ομάδες που είναι τελευταίες ή μεσαίες στην Ισπανία και έχουν 15 και 20 χιλιάδες μέλη».

Ο Ηρακλής μπορεί να γίνει η πρώτη ομάδα που θα το φτιάξει αυτό με μεγάλη υπομονή και επιμονή γιατί ο κόσμος δεν συμμετέχει ενεργά όντα αποσβολωμένος με όλα αυτά που έχει περάσει η ομάδα. Είμαι αισιόδοξος ότι μπορεί να γίνει. Πρέπει ένας άνθρωπος να βγει μπροστά, αλλά ακόμα και αν δεν έρθει ο Ηρακλής θα βαδίσει πάνω στο πλάνο που λέμε με επιμονή και υπομονή».

Για τις απαιτήσεις που έχει η Β’ Εθνική συγκριτικά με τη Γ’ Εθνική: «Η Γ’ Εθνική ήταν σαν Α1, δεν είχε ιδιαίτερες απαιτήσεις αν το συγκρίνουμε με το μέγεθος τις Β΄ Εθνικής που χρειάζεται όλα αυτά που είπατε. Βλέπετε πως αν δεν είχαμε φέτος την σύσταση της νέας ΠΑΕ και την εκκαθάριση της παλιάς που θα χρειαστούν και οικονομικά ποσά της τάξης των 100 χιλιάδων και 250 χιλιάδων ευρώ θα ήταν ακόμα καλύτερα τα πράγματα. Θα ήθελα να πατήσω ένα κουμπί και να πάμε κατευθείαν στη χρονιά 2019-20. Να μην είχαμε δηλαδή όλα αυτά που είπατε με το μετοχικό κεφάλαιο, τη σύσταση της νέας ΠΑΕ, την εκκαθάριση και να ασχολούμασταν μόνο με το αγωνιστικό κομμάτι».

Τη διάθεση που δείχνουν οι νέοι παίκτες της ομάδας: «Έτσι είναι τα παιδιά έχουν προτεραιότητα. Πέρσι ήταν σε μια ερασιτεχνική κατηγορία και μια εντελώς ερασιτεχνική ομάδα στην οποία όμως είχαν επαγγελματικές συνθήκες. Στο μυαλό τους σκέφτονται αυτά τα νέα παιδιά πως θα είναι η ομάδα όταν θα φτάσουμε στην Σούπερ Λιγκ ώστε να αναδείξουν την αξία τους».

Για την ευκαιρία που δίνει η Αμερική ώστε να βρεθεί επενδυτής: «Να σας πω την αλήθεια ήμουν στο Μπέβερλι Χιλ και έλεγα να πιάσω ένα φίλαθλο και να του πω: Έλα εδώ βοήθα με».

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.