Ευτυχισμένος για την παρουσία του στον ΠΑΟΚ. Ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης ανοίγει τα χαρτιά του στην κάμερα του PAOK TV για όλα.

Greek Cup 2018 T-shirts | Φόρα το υπερήφανα!

 Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στην κάμερα του PAOK TV:

"Δεν περίμενα να βγει έτσι η χρονιά. Ήταν μια μαγική χρονιά για εμένα. Δεν την είχα καν ονειρευτεί. Όταν ήρθα στην ομάδα, ήρθα με άλλες βλέψεις, ήρθα να πάρω τα παιχνίδια του Κυπέλλου, να βελτιωθώ σαν τερματοφύλακας και άνθρωπος και φυσικά να μπορώ να μείνω όσο το δυνατόν περισσότερο.

Υπάρχουν καταπληκτικές συνθήκες, δουλεύει πολύ καλά η ομάδα. Είναι πολύ ευχάριστο να δουλεύει κανείς μέσα στην ομάδα", τόνισε αρχικά.

Για την Βασιλεία:  Οι πιθανότητες είναι 50-50. Στο ποδόσφαιρο, έχουμε δει πάρα πολλά πράγματα να συμβαίνουν. Είμαστε σε ένα στάδιο μεταβατικό. Προσπαθούμε να αποκτήσουμε ξανά αυτήν την ομοιογένεια, που είχε η ομάδα στο τέλος της περσινής σεζόν. Είναι πολύ εύκολο γιατί έχει μείνει ο κορμός. Αξιολογούμε τον αντίπαλο σιγά, σιγά. Ο προπονητής μας έχει ξεκινήσει πολύ νωρίς, να κάνει τακτική. Η προσέγγιση είναι πάρα πολύ σωστή και θέλουμε να είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι για το παιχνίδι με την Βασιλεία. Είναι μια πάρα πολύ καλή ομάδα. Το έχει αποδείξει τα τελευταία χρόνια στην Ευρώπη και πρέπει να είμαστε πάρα πολύ σοβαροί.

Για την δουλειά που γίνεται στην Ολλανδία: Καταρχήν το κλίμα είναι απίστευτο. Είμαστε τρεις μέρες εδώ στο Χορστ, ένα πανέμορφο τοπίο, ένα πανέμορφο μέρος και θέλουμε να βγει η προετοιμασία, έτσι όπως ξεκινάει. Πάρα πολύ δυνατά, με πολύ δουλειά και θέληση.

Για το ότι το απολαμβάνει ιδιαιτέρως: Θετική ενέργεια υπάρχει. Κοιτάμε την θετική πλευρά. Θέλουμε να περνάμε καλά, το ποδόσφαιρο είναι χαρά και έτσι πρέπει να το βλέπουμε. Αυτό το κάνουμε στην ομάδα μας και είναι πάρα πολύ ευχάριστο γιατί περνάμε πολύ όμορφα τις  στιγμές μας. Άμα είμαστε όπως είμαστε στη ζωή μας, θα πέσουν οι κάμερες. Πρέπει να υπάρχει σοβαρότητα, δεν είναι όλες οι στιγμές ίδιες. Το παλεύω να είμαι σοβαρός, δυσκολεύομαι λίγο για να πω την αλήθεια.Έχουμε την υγεία μας, έχω μια πολύ όμορφη οικογένεια. Ζω την κάθε στιγμή, προσπαθώ να το χαίρομαι όσο διαρκεί αυτό. Είμαι σε μια ομάδα που μας τα παρέχει όλα. Κάνουμε το επάγγελμα που μας αρέσει και είμαστε πολύ τυχεροί.

Πραγματικά εισπράττω την αγάπη του κόσμου. Είναι μαγικό. Ο κόσμος είναι πολύ... θερμός. Αγαπάει πολύ την ομάδα και το δείχνει καθημερινά. Είναι ότι πιο ευχάριστο αυτή η αγάπη τους.

Θεωρώ δεν είναι δύσκολο να ξεφύγεις. Πρέπει να ξέρεις τι θέλεις αλλά είναι και τι βάσεις έχεις από μικρός. Είναι κρίμα να καταφέρνεις πράγματα και να τα χάνεις επειδή καβαλάς ένα καλάμι. Πιστεύω ότι πρέπει να έχουμε χαμηλό προφίλ. Μέσα από την δουλειά όλα γίνονται.