ΠΑΟΚ: Δουλειά στην τακτική, άτυχοι οι Μουλέν και Σιαμπάνης – Η “εκτέλεση” του Πέλκα (VIDEO)

|
ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΙΔΗΣ

Το πρωί του Σαββάτου ο ΠΑΟΚ δούλεψε στη φυσική κατάσταση, ενώ το απόγευμα σειρά είχε η τακτική.

Greek Cup 2018 T-shirts | Φόρα το υπερήφανα!

Μετά το ζέσταμα και τα παιχνίδια σε μικρό χώρο, οι παίκτες του Δικεφάλου έκαναν… μαθήματα συνολικής τακτικής συμπεριφοράς και ανασταλτικής λειτουργίας.

Στην προπόνηση δεν συμμετείχε ο Τιμπό Μουλέν που δέχτηκε ένα χτύπημα στο πέλμα του δεξιού ποδιού κι αναμένεται να μείνει εκτός προγράμματος για 4-5 ημέρες, οπότε θα επανεκτιμηθεί η κατάσταση του.

Άτυχος στάθηκε και ο Μάριος Σιαμπάνης, ο οποίος χτύπησε σε μία σύγκρουση που είχε με τον έτερο γκολκίπερ, Ροντρίγκο Ρέι. Ο Σιαμπάνης θα εξετασθεί αύριο το πρωί από το ιατρικό επιτελείο του ΠΑΟΚ για να διαπιστωθεί εάν έχει υποστεί κάτι το ανησυχητικό ή αν θα συνεχίσει κανονικά την προετοιμασία μαζί με τους συμπαίκτες του.

Την Κυριακή (24.06) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 11:30 και στις 19:30 ώρα Ελλάδας.

Δείτε βίντεο από την προπόνηση τερματοφυλάκων και απολαύστε την εξαιρετική “εκτέλεση” του Πέλκα, που έγραψε στο instagram το εξής σχόλιο: “Μια πρώτη γεύση Αλέξανδρε Πασχαλάκη για να δεις τι θα πάθεις μέσα στην χρονιά από μένα και από τον Βιεϊρίνια…”.

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.