Μία από τις περιπτώσεις παικτών που απασχολούν τον Άρη τις τελευταίες ημέρες είναι και αυτή του Νίκολας Κολάσο. Μία πολύ δύσκολη περίπτωση που παλεύουν οι "κιτρίνομαυροι". 

Ο 27χρονος Αργεντινός μέσος δεν υπολογίζεται από τη Μπόκα Τζούνιορς και βρίσκεται ψηλά στην λίστα των "κιτρινόμαυρων" τις τελευταίες εβδομάδες, προσπαθώντας αξιοποιήσουν τις επαφές τους με τον σύλλογο του Μπουένος Άιρες, όπως και εκείνες του Πάκο Ερέρα με τον τεχνικό διευθυντή των Αργεντινών.

Η υπόθεση του βέβαια δεν είναι εύκολη όπως αναφέρει το allaboutaris.com, αφού ήδη που παρατηρείται διαφορά στο οικονομικό. Ο Άρης όμως δεν θα εγκαταλείψει την περίπτωση του έτσι εύκολα και θα προσπαθήσει τον φέρει δανεικό για τον επόμενο χρόνο και με οψιόν αγοράς.

Για τον Κολάσο, ενδιαφέρον έχει εκδηλώσει η Χιμνάσια Λα Πλάτα. Σύμφωνα όμως με τα ρεπορτάζ από την Αργεντινή, δεν μπορεί αυτή τη στιγμή να καλύψει τις οικονομικές απαιτήσεις του ποδοσφαιριστή.

Ο Κολάσο αποτελεί ποδοσφαιρικό "προϊόν" της Μπόκα αφού ξεκίνησε την καριέρα του από τις ακαδημίες της και το 2009 προβιβάστηκε στην πρώτη ομάδα. Μέχρι σήμερα, ο 27χρονος μέσος μετράει 116 συμμετοχές με την ομάδα του Μπουένος Άιρες, έχοντας επίσης οκτώ γκολ και επτά ασίστ.

Τη σεζόν 2013-14 δόθηκε δανεικός στην CA All Boys του Μπουένος Άιρες (17 συμμ.) ενώ την περασμένη σεζόν έπαιξε στην Αυστραλία και τη Μέλμπουρν Σίτι (24 συμμ., 4 γκολ).

Για τον παίκτη, ενδιαφέρον και μάλιστα... ζεστό έχει εκδηλώσει η Χιμνάσια Λα Πλάτα, όμως σύμφωνα με τα ρεπορτάζ από την Αργεντινή παρατηρείται διαφορά στο οικονομικό μεταξύ των δύο πλευρών, η οποία έχει να κάνει με τις απολαβές του ποδοσφαιριστή.

Ο Άρης βρίσκεται μία ανάσα από την επίσημη συμφωνία με τους Φρανσίσκο Σέρο και Αλεξ Μενέντεζ. Οι δύο ποδοσφαιριστές αναμένεται να στείλουν υπογεγραμμένα τα σμυβόλαια τους με τους "κιτρίνους" σύμφωνα με το allaboutaris.com, αφού πρώτα γίνουν οι απαραίτητες τροποποιήσεις σε επιμέρους όρους από πλευράς τους. Όλα δείχνουν πως θα υπάρξουν νεότερα με τις υποθέσεις των δύο παικτών τα επόμενα 24ωρα.