Για τις οικονομικές ανάγκες των "κυανόλεκυων", για τον στόχο της επόμενης χρόνιας, για τις επόμενες κινήσεις σχετικά με τη δημιουργία της νέας ΠΑΕ αλλά και για τους μεταγραφικούς στόχους, μίλησε ο πρόεδρος του ποδοσφαιρικού τμήματος του Ηρακλή, Νίκος Βαφειάδης.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στο Metropolis 95,5 FM:

Για τη δημιουργία της νέας ΠΑΕ και τις επόμενες κινήσεις:

«Ο Ηρακλής έπρεπε να μπει σε νέα εποχή, η football league είναι επαγγελματική κατηγορία και πρέπει να προσαρμοστούμε. Το θέμα εκκαθάρισης προχωράει, τα χαρτιά έχουν εξασφαλιστεί, γίνονται οι απαραίτητες διαδικασίες για να είμαστε έτοιμοι όταν πάρουμε το πρωτόκολλο για την σύσταση της νέα ΠΑΕ. Όσο αφορά την κάλυψη των οικονομικών αναγκών είναι σε εξέλιξη η σύσταση του μετοχικού κεφαλαίου»

Για το αγωνιστικό κομμάτι:

«Στο αγωνιστικό κομμάτι είμαστε σε συζητήσεις για ανανεώσεις και μέχρι την άλλη βδομάδα τελειώνουμε με τις αποχωρήσεις, αφού πρώτα ξεκαθαρίσουμε με αυτά θα προχωρήσουμε και με μεταγραφές. Να ξέρει ο κόσμος μας ότι ο στόχος μας είναι η επιστροφή στα σαλόνια της Super League, εκεί που μας αξίζει δηλαδή»

Για τον κόσμο της ομάδας:

«Οι διεργασίες και οι συζητήσεις για οικονομική βοήθεια από ανθρώπους γίνονται αλλά χρειάζονται άμεσα χρήματα για να γίνουν τα απαραίτητα. Καλούμε τον κόσμο να μας στηρίξει με τα διάρκειας, τον θέλουμε κοντά μας»

Για το οικονομικό κομμάτι:

«Όσο προχωράμε λύνουμε θέμα και ερχόμαστε κοντά στον στόχο οι ενδιαφερόμενοι θα έρθουν κοντά. Η αρχή έγινε αλλά δεν μπορούμε να ανακοινώσουμε τίποτα προς το παρόν»

Για την συνάντηση με τον Γιώργο Βασιλειάδη:

«Στόχος μας είναι η προφορική συμφωνία για τα χρέη να γίνει και γραπτή. Θα εξηγήσουμε στον Υπουργό ότι πρέπει να αποκατασταθεί και ο Ηρακλής. Φτάνουν πια οι αδικίες εις βάρος μας»