Οι γονείς του Αλεκσάνταρ Πρίγιοβιτς, Μιλένκο και Μιριάνα θα ταξιδέψουν οδικώς από το Σέν Γκάλεν στο Καλίνινγκραντ για να παρακολουθήσουν τον γιο τους να αγωνίζεται με την εθνική Σερβίας κατά της Ελβετίας στο Μουντιάλ.

Το γεγονός ότι ο γεννημένος στο Σαιντ Γκάλεν Αλεκσάνταρ Πρίγιοβτς θα αγωνιστεί κατά της Ελβετίας έγινε θέμα στο σέρβικο Τύπο με τον πατέρα του επιθετικού του ΠΑΟΚ να δίνει συνέντευξη και να εξηγεί πως αισθάνεται που θα δει το γιο του να αγωνίζεται κατά της χώρας στην οποία κατοικούν εδώ και χρόνια οι γονείς του

"Εγώ και σύζυγος μου ετοιμαζόμαστε να ταξιδέψουμε οδικώς στο Καλίνιγκραντ για τον αγώνα της Σερβίας με την Ελβετία. Δεν είναι τόσο μακρυά. Θα ταξιδέψουμε 1450 χιλιόμετρα για να φτάσουμε διασχίζοντας τη Γερμανία και την Πολωνία” δήλωσε ο Μιλένκο Πρίγιοβιτς και τόνισε ότι θα έχει μαζί του μια σημαία της Σερβίας.

”Φυσικά και θα έχω σημαία μαζί μου και όχι της Σεντ Γκάλεν. Θα είναι της Σερβίας αφού τη Σερβία υποστηρίζω", αποκάλυψε ο πατέρας του Πρίγιοβιτς που τόνισε ότι οι φίλοι και οι γείτονες του στην Ελβετία του έδιναν συγχαρητήρια για την νίκη των Σέρβων επί τις Κόστα Ρίκα.

Οι γονείς του Αλεκσάνταρ Πρίγιοβιτς ετοιμάζονται να διασχίσουν Γερμανία και Πολωνία για το Καλίνιγκραντ