Ο Άρης κατέκτησε την Τετάρτη (20/6) το πρωτάθλημα ηλικιακής κατηγορίας 35+ που διοργάνωσε ο Σύνδεσμος Βετεράνων Καλαθοσφαίρισης Θεσσαλονίκης και ο Σάββας Ηλιάδης τον αφιέρωσε στους Βασίλη Βουρτζούμη και Γιώργο Βράγγα που έφυγαν πρόσφατα από τη ζωή...

Οι "κίτρινοι" στέφθηκαν πρωταθλητές, κερδίζοντας στον τελικό τον Αρίωνα με 107-89 και ο πρώην αρχηγός της ομάδας δήλωσε χαρακτηριστικά:

"Ήταν τιμή για μένα αλλά και για όλα τα παιδιά να φορέσουμε και πάλι τη φανέλα του Άρη έστω και στα… γεράματα. Παίξαμε έξι-επτά παιχνίδια, νιώσαμε ξανά οι περισσότεροι την ατμόσφαιρα των αγώνων. Αυτό είναι κάτι που έχει μας λείψει από τα χρόνια που ήμασταν ενεργοί".

Και συνέχισε:

"Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά που συμμετείχαν στην προσπάθεια αυτή, δίνοντας τον καλύτερο τους εαυτό. Ήταν η πρώτη φορά που ο Άρης κατέβασε ομάδα στην κατηγορία των 35+. Είμαστε πολύ χαρούμενοι που κατακτήσαμε το πρωτάθλημα. Κι ένας επιπλέον λόγος που χαιρόμαστε είναι γιατί θέλαμε να αφιερώσουμε τον τίτλο στον Βασίλη Βουρτζούμη που δυστυχώς ‘έφυγε’ από κοντά μας την περασμένη βδομάδα και στον Γιώργο Βράγγα που κι αυτός «έφυγε» από κοντά μας στα τέλη Μαρτίου. Συλλυπητήρια στους δικούς τους και δυστυχώς η ζωή συνεχίζεται…"

Ο πρόεδρος της ΚΑΕ Άρης, Χάρης Παπαγεωργίου, έστειλε το δικό του μήνυμα, γράφοντας στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook:

“Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος και περήφανος γιατί η προσπάθεια που ξεκίνησε εδώ και μερικούς μήνες ολοκληρώθηκε χθες με την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Έναν στόχο που θέσαμε από την αρχή.

Σε όλη αυτή την πορεία αντιμετωπίσαμε με σεβασμό κάθε αντίπαλο, πρεσβεύοντας τις αρχές και τα ιδανικά ενός μεγάλου συλλόγου, όπως ο Άρης. Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους όσοι συμμετείχαν σ’ αυτή την προσπάθεια και βοήθησαν ο καθένας με το δικό του ξεχωριστό τρόπο.

Το μήνυμα που θέλουμε να στείλουμε είναι ότι ο ιστορικός και ένδοξος σύλλογος Άρης σε οποιοδήποτε άθλημα και οποιαδήποτε διοργάνωση μετέχει, πάντα πρέπει να αγωνίζεται με DNA πρωταθλητή!”