Ο Ούγκο Σόουζα ανανέωσε το συμβόλαιό του με τον Άρη μέχρι και το 2020. Ο Πορτογάλος αμυντικός υπέγραψε νέο διετές συμβόλαιο, κάτι που ανακοινώθηκε επίσημα.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση:

«Ποδοσφαιριστής του Άρη και για τα επόμενα δύο χρόνια θα είναι ο Hugo Filipe Goncalves Martins de Sousa.

Ο 26χρονος Πορτογάλος αμυντικός, μετά τη συνάντηση που είχε στα γραφεία με τον πρόεδρο της ΠΑΕ Αρης, Θόδωρο Καρυπίδη, συμφώνησε την ανανέωση του συμβολαίου του μέχρι το 2020.

Μετά την ολοκλήρωση της συμφωνίας, ο Hugo Sousa έκανε την παρακάτω δήλωση στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας του Άρη:

«Είμαι πολύ χαρούμενος, που θα συνεχίσω την καριέρα μου στον Άρη. Θέλω να πω ότι ήταν απόφαση καρδιάς για μένα να συνεχίσω στον Άρη, αφού στον ενάμιση χρόνο που βρίσκομαι εδώ έχω δεθεί με την ομάδα και τον κόσμο.

Η αγάπη του κόσμου ήταν ένας από τους ισχυρότερους λόγους που αποφάσισα να παραμείνω, ενώ θέλω να ευχαριστήσω τον πρόεδρο της ΠΑΕ κ. Καρυπίδη για την εμπιστοσύνη που έδειξε στο πρόσωπό μου.

Ανυπομονώ να ξεκινήσει η νέα σεζόν για να ζήσω την ατμόσφαιρα του γεμάτου Κλεάνθης Βικελίδης και όλοι μαζί να οδηγήσουμε, ξανά, την ομάδα εκεί που της αρμόζει. Ο Άρης επέστρεψε στη Super League, εκεί που ανήκει και θα είναι πρωταγωνιστής.

Αυτό που βιώνω στον Άρη και στη Θεσσαλονίκη είναι πραγματικά απίστευτο. Υπόσχομαι να ανταποδώσω την αγάπη όλων. Θα δώσω το 100%, όπως άλλωστε κάνω από την πρώτη μέρα που ήρθα εδώ. Ραντεβού στο γήπεδο…»