Για τις επαφές που έχει με τον Θόδωρο Καρυπίδη σχετικά με την παραμονή του στους "κιτρινόμαυρους", για την έλευση του Πάκο Ερέρα αλλά και για τη νέα σεζόν του Άρη στη Super League, μίλησε ο Μάρκος Ντούνης.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στο Yellow Radio 92,8 FM:

Για το αν θα παραμείνει στον Άρη είπε:

«Δεν είναι 100% σίγουρο πρέπει να ξαναμιλήσω με τον πρόεδρο. Έχουμε πει κάποια πράγματα, υπάρχει μία ομιλία μεταξύ μας απλά όταν πέσουν οι υπογραφές τότε θα είναι η κατάλληλη στιγμή. Εγώ θέλω να συνεχίσω στον Άρη».

Για την δήλωση που είχε πει πέρυσι τον Αύγουστο ότι «Αν δεν ανέβει ο Άρης, τελειώσαμε όλοι ποδοσφαιρικά» είπε:

«Ήταν μία λογική δήλωση. Ο Άρης είναι μία μεγάλη ομάδα και έχασε τόσα χρόνια στις μικρές κατηγορίες, δεν του αρμόζει. Δεν μπορείς να χάσεις άλλη μία χρονιά ενώ έχεις τόσο κόσμο από πίσω οπότε ήταν μία λογική απάντηση που είχα δώσει τότε. Αν δεν είχε ανέβει ο Άρης κατηγορία αυτήν τη συζήτηση δεν θα την κάναμε τώρα, για το τι μπορεί να κάνει ο Άρης στην Super League».

Για το ποιες είναι οι σκέψεις του για την περσινή χρονιά είπε:

«Ο Άρης από την αρχή που ξεκίνησε δεν είχε απώλειες. Αυτό είναι το σημαντικό. Έκανε βήμα βήμα και έπαιζε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά, πάλευε σε κάθε παιχνίδι, πήρε ένα προβάδισμα από την αρχή και το διατήρησε μέχρι το τέλος. Πρόπερσι απλά κυνηγούσε έκανε κάποιες γκέλες στην αρχή. Αυτό είναι πάρα πολύ σημαντικό να σε κυνηγάνε και να μη κυνηγάς».

Για το ποια στιγμή έμεινε στο μυαλό του είπε:

«Σίγουρα το γκολ με την Παναχαϊκή μου έμεινε πιο πολύ απ’όλα και είναι κάποια παιχνίδια που σου μένουν, όπως το γκολ που έβαλε ο Παυλίδης στο 90′ με τα Τρίκαλα, με την Δράμα που γύρισε το παιχνίδι. Αυτά είναι τα παιχνίδια που βλέπουν οι αντίπαλοι και λένε ότι ο Άρης δεν θα μείνει στην ίδια κατηγορία. Αυτές οι νίκες έδιναν καλή ψυχολογία στην δική μας ομάδα και κακή στις άλλες ομάδες όπως πέρυσι όταν έβαζαν γκολ οι άλλες ομάδες στο 90′ η ψυχολογία μας έπεφτε».

Για την φετινή χρονιά είπε:

«Είμαι ευχαριστημένος. Θα μπορούσα να δώσω παραπάνω πράγματα από την μεριά μου αλλά χαίρομαι που η ομάδα έφτασε στον στόχο της».

Για το αν είναι προσωπικό του στοίχημα να παίξει στην μεγάλη κατηγορία με τον Άρη είπε:

«Σίγουρα. Εγώ ήρθα στον Άρη με την προοπτική να είμαι στην Α εθνική. Είμαι τρία χρόνια στην ομάδα έχω βρει την επικοινωνία με τους παίκτες, το team και τον κόσμο και πιστεύω ότι είναι ένα στοίχημα για εμένα να δείξω νέα πράγματα σε αυτόν τον σύλλογο».

Για τον Πάκο Ερέρα είπε:

«Δεν έχω μιλήσει με τον προπονητή πρέπει να μιλήσω πρώτα με τον πρόεδρο για τα άλλα που έχουμε πει. Απ’ότι έχω ακούσει είναι ένας καλός προπονητής, θα παίξουμε καλύτερο ποδόσφαιρο από αυτό στην Β εθνική. Τώρα θα έχουμε και καλύτερα γήπεδα και πιστεύω ότι ο Άρης μπορεί να παίξει καλό ποδόσφαιρο.

Δεν ξέρω αν έχει παίξει ελκυστικό ποδόσφαιρο ομάδα στην Β εθνική, ακόμα και η ΑΕΚ που ήταν εκεί είναι πολύ δύσκολο. Αν είναι καλά τα γήπεδα και υπάρχει και καλός προπονητής είναι πιο εύκολο. Ελπίζω το γήπεδο να γίνει όπως ήταν κάποτε που ήταν πολύ καλό».

Για το που πρέπει να φτάσει η ομάδα είπε:

«Η ομάδα πρέπει να φτάσει ψηλά στις πρώτες θέσεις. Νομίζω και ο πρόεδρος αυτό θέλει να περάσει.

Η ομάδα είναι πολύ σημαντικό να έχει ομοιογένεια. Αν παραμείνουν κάποιοι παίκτες θα έχει έναν κορμό η ομάδα, να γνωρίζονται και να υπάρχουν Έλληνες είναι σημαντικό και να υπάρχουν παίκτες που ξέρουν τον Άρη και τον σύλλογο. Είναι καλό να έρθουν και ξένοι παίκτες για να υπάρχει ένα καλύτερο σύνολο και μία δυνατή ομάδα».

Για το τι του έκανε περισσότερο εντύπωση όλα αυτά τα χρόνια από τον Άρη:

«Μου έχει μείνει η αγάπη και η πίστη του κόσμου που όλα αυτά τα χρόνια ήταν κοντά στην ομάδα. Είναι πολύ σημαντικό να βλέπεις 15 με 20 χιλιάδες κόσμο σε ένα παιχνίδι Β εθνικής με έναν μέτριο αντίπαλο. Ο Άρης παρότι ήταν στην Β και Γ Εθνική ήταν μεγάλη ομάδα, η ομάδα φαίνεται ότι είναι μεγάλη από τον κόσμο που έχει. Ο κόσμος του Άρη είναι το στήριγμα του, από εκεί παίρνει κουράγιο η ομάδα και ανέβηκε Α Εθνική».

Για το μουντιάλ είπε:

«Μου έχει κάνει εντύπωση το Μεξικό στο παιχνίδι με την Γερμανία, μου άρεσε πάρα πολύ. Τώρα πια θα το πάρει δεν ξέρω. Κανονικά υποστηρίζω Ιταλία αλλά δεν είναι οπότε υποστηρίζω Μεξικό».