Πάρτι πρόκρισης για τη Ρωσία, νίκησε 3-1 την Αίγυπτο και πέρασε στους “16”

|
THESTIVAL TEAM

Με τρία γκολ μέσα σε 15 λεπτά στο ξεκίνημα του δεύτερου ημιχρόνου, η Ρωσία επικράτησε με 3-1 της Αιγύπτου στην Αγία Πετρούπολη και σκέφτεται από τώρα τον αντίπαλο της στην επόμενη φάση.

Η ομάδα του Τσερτσέσοβ εντυπωσίασε για δεύτερο σερί ματς, κέρδισε με 3-1 την Αίγυπτο, έχει ήδη σπάσει το ρεκόρ σκοραρίσματός της (8 γκολ) και πήρε πανηγυρικά την πρόκριση στους «16».

Το σκορ άνοιξε στο δεύτερο ημίχρονο όταν ο Φατί έβαλε το πέμπτο αυτογκόλ της διοργάνωσης (σ.σ. μόνο το 1998 είχαν μπει περισσότερα, έξι τον αριθμό), για το 1-0 της Ρωσίας.

Στο 59ο λεπτό, έπειτα από γύρισμα του Φερνάντες, ο Ντένις Τσερίσεβ διπλασίασε το ρωσικό προβάδισμα με εν κινήσει πλασέ και έφτασε τα τρία γκολ στη διοργάνωση, ενώ στο 62’ ο Τζιούμπα κατέβασε την μπάλα με το στήθος, την τσίμπησε προ του Χεγκάζι και εκτέλεσε τον Ελ Σενάουι.

Η Αίγυπτος μείωσε με πέναλτι του Σαλάχ στο 72’ (σ.σ. έγινε χρήση του VAR) και ζήτησε δεύτερο για τράβηγμα του Μόχσεν από τον Κουτέποβ στο 79’, αλλά το 3-1 παρέμεινε μέχρι τέλους.

Ρωσία (Στάνισλαβ Τσερτσέσοβ): Ακινφέεβ, Φερνάντες, Κουτέποβ, Ιγκνασέβιτς, Ζιρκόβ (86′ Κουντριάσοβ), Ζόμπνιν, Γκαζίνσκι, Σαμέντοβ, Γκολόβιν, Τσερίσεβ (74’ Κουζιάεβ), Τζιούμπα (79’ Σμόλοβ).

Αίγυπτος (Έκτορ Ραούλ Κούπερ): Ελ Σενάουι, Φατί, Γκαμπρ, Χεγκάζι, Αμπντελσαφί, Χαμέντ, Ελνένι (64’ Ουάρντα) , Τρεζεγκέ (68’ Σόμπι), Αμπντάλα, Σαλάχ , Μοχσέν (82’ Καχράμπα).

 

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.