Παίκτης της Ντιναμό Ζάγκρεμπ είναι και επίσημα ο Μαρίν Λέοβατς, αποτελώντας οριστικά παρελθόν από τον ΠΑΟΚ.

Η ομάδα της Κροατίας παρουσίασε τον 29χρονο αριστερό μπακ, ο οποίος αφίχθη στο Ζάγκρεμπ για την υπογραφή του νέου συμβολαίου του, μετά την ολοκλήρωση του δανεισμού του από τον ΠΑΟΚ στην Ριέκα.

Μέχρι στιγμής οι Κροάτες δεν αναφέρουν την χρονική διάρκεια της συνεργασίας των δυο πλευρών, με το κείμενο της... παρουσίασης να περιορίζεται στο βιογραφικό του Λέοβατς και στις πρώτες του δηλώσεις.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την Κροατία, το deal με τον ΠΑΟΚ για την παραχώρηση των δικαιωμάτων του ποδοσφαιριστή φαίνεται πως έκλεισε στα 400.000 ευρώ, ποσό που βρήκε σύμφωνους τους ανθρώπους του Δικεφάλου δεδομένου πως δεν τον υπολόγιζαν με φόντο τη νέα σεζόν.

"Είμαι χαρούμενος και υπερήφανος που υπέγραψα συμβόλαιο με την Ντιναμό. Η ομάδα πήρε το πρωτάθλημα και το Κύπελλο πριν από λίγους μήνες και δείχνει ότι έχει την ίδια πρόθεση και για την επόμενη σεζόν. Η Ντιναμό είναι μια ποιοτική ομάδα και είμαι περήφανος που είμαι μέλος της.

Αυτή τη σεζόν ο στόχος δεν είναι μόνο οι εγχώριες διοργανώσεις, αλλά και η διάκριση στην Ευρώπη. Για μισή σεζόν συνεργάστηκα με τον Νέναντ Μπιέλιτσα στην Αυστρία Βιέννης, επομένως ξέρω πως δουλεύει. Πιστεύω ότι θα έχουμε πολλές επιτυχίες με την Ντιναμό και θα βάλω τα δυνατά μου, για να ευχαριστήσω για την εμπιστοσύνη που μου έδειξε ο σύλλογος", ανέφερε στις πρώτες του δηλώσεις στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου.