Για τη νέα χρόνια που ο Άρης θα αγωνίζεται στη Super League, για την έλευση του Πάκο Ερέρα και την Ισπανική φιλοσοφία αλλά και για τις επαφές του με τον Θόδωρο Καρυπίδη, μίλησε ο Γιώργος Δεληζήσης.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στον Arena 89,4 FM:

«Γεμίζουμε μπαταρίες τώρα, ξεκουραζόμαστε. Πήγα είδα τους δικούς μου ανθρώπους στο χωριό, ακολουθώ κι ένα πρόγραμμα προπόνησης, προετοιμάζομαι για τη νέα χρονιά. Όσον αφορά το Παγκόσμιο Κύπελλο θέλω να το πάρει η Βραζιλία, αλλά μου αρέσει και η Ισπανία. Από ότι έχω δει μέχρι τώρα, δεν με έχει ενθουσιάσει ακόμη κάποια ομάδα. Πιστεύω κατά την διάρκεια της διοργάνωσης θα βελτιωθούν οι καλές ομάδες όμως», είπε αρχικά ο έμπειρος κεντρικός αμυντικός των "κιτρίνων".

Για το μέλλον του:

«Έχω ακόμη ένα χρόνο συμβόλαιο με τον Άρη, έχω μιλήσει με τον πρόεδρο πριν 10 μέρες περίπου, υπάρχει εισήγηση να μείνω, θέλω κι εγώ να μείνω. Ελπίζω όλα να πάνε καλά. Μέχρι τώρα έχουμε ακούσει 150 ονόματα για μεταγραφές στην ομάδα, αλλά τα περισσότερα είναι για να γράφονται. Δεν μπαίνω στην διαδικασία να τα ψάχνω αυτά, ότι είναι να γίνει θα γίνει. Περιμένω τις επίσημες ανακοινώσεις».

Για την έλευση του Πάκο Ερέρα:

«Δεν έτυχε στο παρελθόν να συνεργαστώ ποτέ με Ισπανό προπονητή. Είναι μια σχολή ξεχωριστή η Ισπανική, ελπίζω να περάσει την φιλοσοφία του ο Ερέρα στην ομάδα και να κάνουμε κάτι καλό».

Για τον Άρη και την επιστροφή του στην Super League:

«Ο Άρης είναι μια ιδιαίτερη ομάδα. Δεν μπορούν όλοι οι παίκτες να αντέξουν να παίζουν, σίγουρα θα έρθουν αποτυχίες, το θέμα είναι να αντέχεις. Στην επιτυχία όλοι μπροστά είναι. Εγώ πιστεύω ότι η ομάδα πρέπει να πλαισιωθεί με παίκτες που έχουν καρδιά, που αντέχουν. Ενώ, όσον αφορά το Νέο Ρύσιο, χρειάζεται καλό λίφτινγκ το προπονητικό κέντρο. Είναι μεγάλη η ομάδα του Άρη και πρέπει να έχει καλύτερο προπονητικό κέντρο».