Τα συλλυπητήρια ΠΑΟΚ, Άρη και Ηρακλή για τον θάνατο του Κώστα Πολίτη

|
ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΙΔΗΣ

Συλλυπητήριες ανακοινώσεις εξέδωσαν η ΚΑΕ ΠΑΟΚ, η ΚΑΕ Άρης και η ΚΑΕ Ηρακλής, για τον θάνατο του Κώστα Πολίτη, που βύθισε στο πένθος το ελληνικό μπάσκετ.

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει η “ασπρόμαυρη” ΚΑΕ:

“Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ εκφράζει τη βαθιά της θλίψη για τον θάνατο του Κώστα Πολίτη. Ο Ευρωκόουτς συνδύασε το όνομα του με το έπος του 1987 και την κατάκτηση του Ευρωμπάσκετ που αποτέλεσε την απαρχή τεράστιων επιτυχιών για ολόκληρο το Ελληνικό μπάσκετ. Αφιέρωσε την ζωή του στο μπάσκετ, στο οποίο ήταν αφοσιωμένος ως το τέλος και στη διάρκεια της σπουδαίας καριέρας του υπήρξε για δύο χρόνια προπονητής της ομάδας μπάσκετ του ΠΑΟΚ.

Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντος, η απώλεια του οποίου κάνει πιο φτωχό το Ελληνικό μπάσκετ.

Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει”.

Αναλυτικά όσα αναφέρει η “κιτρινόμαυρη” ΚΑΕ:

“Η οικογένεια του μπάσκετ μετρά ακόμα μια σημαντική απώλεια. Ο Κώστας Πολίτης, ο προπονητής που συνέδεσε το όνομα του με τον θρίαμβο του Ευρωμπάσκετ του 1987, “έφυγε” τα ξημερώματα από τη ζωή.

Η ΚΑΕ ΑΡΗΣ εκφράζει τα βαθύτατα συλλυπητήρια της προς την οικογένεια και τους οικείους του “Ευρωκόουτς”.

Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάζει…”

Αναλυτικά όσα αναφέρει η “κυανόλευκη” ΚΑΕ:

“Το Ελληνικό Μπάσκετ είναι από σήμερα φτωχότερο μετά την «απώλεια» του Κώστα Πολίτη. Η ΚΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ 2017 εκφράζει τη βαθιά της θλίψη για τον θάνατό του και συλλυπείται την οικογένειά του, τους οικείους και τους φίλους του. Ήταν ένας εργάτης του μπάσκετ, ακόμη και τα τελευταία χρόνια και αφοσιωμένος στο αναπτυξιακό πρόγραμμα, απ’ όπου «ξεπήδησαν» δεκάδες ταλέντα.

Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει”

 

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.