Με το βλέμμα στο Basketball Champions League o ΠΑΟΚ

|
THESTIVAL TEAM

Με το μυαλό στην κλήρωση του Basketball Champions League της 11ης Ιουλίου στη Γενεύη βρίσκεται η ομάδα μπάσκετ του ΠΑΟΚ.

Greek Cup 2018 T-shirts | Φόρα το υπερήφανα!

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει η ΚΑΕ ΠΑΟΚ: 

Στο BCL θα αγωνιστεί και την αγωνιστική περίοδο 2018-19 ο ΠΑΟΚ, συμμετέχοντας για τρίτη συνεχόμενη σεζόν στη συγκεκριμένη διοργανωση και με στόχο να κάνει ένα τουλάχιστον βήμα παραπάνω.

Η συμμετοχή του ΠΑΟΚ στο BCL και μάλιστα στη φάση των ομίλων εξασφαλίστηκε με καθαρά αγωνιστικά κριτήρια, τα οποία επιβεβαίωσαν την εκπεφρασμένη εδώ και καιρό πρόθεση της ομάδας μας να συμμετέχει στη διοργάνωση.

Η κλήρωση του BCL αναμένεται να γίνει στις 11 Ιουλίου στη Γενεύη, σε μία πόλη με την οποία ο ΠΑΟΚ έχει πολύ έντονους συναισθηματικούς δεσμούς. Με την ολοκλήρωση όλων των Ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων αναμένεται να γίνει γνωστές και όλες οι ομάδες που θα συμμετέχουν στο BCL την επόμενη αγωνιστική περίοδο, ενώ στις ημέρες που μεσολαβούν μέχρι και την κλήρωση θα γνωστοποιηθούν και οι υπόλοιπες λεπτομέρειες (γκρουπ δυναμικότητας, διάφορα κριτήρια και περιορισμοί).

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.