Συνάντηση εργασίας είχαν την Παρασκευή (15/6) ο Νίκος Νταμπίζας και ο Γιώργος Δώνης. Οι δύο άνδρες επέστρεψαν στην Αθήνα και συζήτησαν για τα ανοιχτά ζητήματα του Παναθηναϊκού, εστιάζοντας στις ανανεώσεις και στην οργάνωση της προετοιμασίας.

Με την υπογραφή των συμβολαίων τους δεν προέκυψε εξέλιξη, παρότι τα κείμενα έχουν πάρει την τελική μορφή τους. Η καθυστέρηση οφείλεται στον Παϊρότζ Πιεμπονγκσάντ, στον οποίο έχουν σταλεί τα έγγραφα για έγκριση, αλλά ακόμα δεν έχει απαντήσει.

Ο Νταμπίζας ενημέρωσε τον Δώνη για τις υποθέσεις των Λουντ, Κάτσε, Μυστακίδη και Μολίνς, ενώ για τα μεταγραφικά δεν σημειώθηκε κάτι νεότερο. Τουλάχιστον στο μέτωπο των ανανεώσεων, ο Νταμπίζας ανέφερε τις θετικές εξελίξεις που υπάρχουν για τον Κάτσε και τον Μυστακίδη και εξέφρασε την αισιοδοξία του στον Δώνη ότι οι δύο παίκτες θα παραμείνουν στο «Γεώργιος Καλαφάτης».

Από τη στιγμή που δεν έχει καθοριστεί το μπάτζετ, ο τεχνικός διευθυντής και ο προπονητής του Παναθηναϊκού βρίσκονται σε αναμονή για τις μεταγραφές. Είναι προφανές ότι η αργοπορία που καταγράφεται, δεν εξυπηρετεί τα σχέδια του Νταμπίζα και του Δώνη. Ωστόσο, οι δύο συμφώνησαν να εργαστούν στον Παναθηναϊκό υπό τις παρούσες συνθήκες και απλώς περιμένουν να ολοκληρωθεί η αλλαγή στο ιδιοκτησιακό καθεστώς.

Πηγή: sport24.gr