Ο πρώην παίκτης του Άρη, Ιβάν Σάντος, δίνει μάχη ζωής (ΦΩΤΟ)

|
ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΙΔΗΣ

Ο Ιβάν Σάντος, ο οποίος είχε αγωνιστεί στον Άρη, δίνει την δυσκολότερη μάχη της ζωής του, καθώς ταλαιπωρείται από σοβαρό πρόβλημα υγείας.

Σε βίντεο που αναρτήθηκε στο internet, η κόρη του 51χρονου Βραζιλιάνου πρώην ποδοσφαιριστή εξήγησε ότι ο πατέρας της έχει προσβληθεί από μια σπάνια ασθένεια, ζει με μηχανική υποστήριξη καθώς δυσκολεύεται να αναπνεύσει και ζήτησε τη βοήθεια όλων καθώς απαιτούνται ακόμη 5.000 ευρώ.

santos.jpg

Για το πρόβλημα υγείας του Ιβάν μίλησε και ο Αρτούρ Λεκμπέλο στον Ρ/Σ Yellow Radio 92.8 και θυμήθηκε τις στιγμές που πέρασε με τον άλλοτε συμπαίκτες του.

“Ήταν μικρόσωμος παίκτης αλλά πολύ δραστήριος. Όλοι τον αμφισβήτησαν για το σωματότυπό του αλλά εξελίχθηκε σ’ έναν από τους καλύτερους παίκτες της ομάδας. Από τότε το έλεγα ότι ήταν από τους Βραζιλιάνους που έτρεχε πάρα πολύ και είχε πολύ καλή φυσική κατάσταση. Οι Βραζιλιάνοι συνήθως έχουν μόνο την τεχνική. Ο Ιβάν είχε και τα δύο ήταν δραστήριος που μετρούσαν τότε τα χιλιόμετρα που κάνουν όπως τώρα πιστεύω θα ήταν από τους κορυφαίους στο ελληνικό πρωτάθλημα. Ο Ιβάν ήταν καλός χαρακτήρας και φιλότιμος, μέσα στο παιχνίδι έδειχνε ομαδικότητα είχε κάνει και πολλές φιλίες. Μόνο καλά λόγια μπορούμε να πούμε. Δυστυχώς δεν είχαμε επαφή. Αυτό είναι το στενάχωρο, όταν ακούμε κάτι για την υγεία το οποίο είναι δυσάρεστο. Θα χαιρόμουν αν άκουγα κάτι ευχάριστο για τον Ιβάν. Θέλω να καλέσω όλους τους πρώην παίκτες και τους φιλάθλους να βοηθήσουν όσο μπορούν”, είπε μεταξύ άλλων.

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.