Για την επέμβαση που πραγματοποίησε πριν από μερικές μέρες, για τα έργα που γίνονται στο «Κλεάνθης Βικελίδης» αλλά και για την παρουσίαση του Πάκο Ερέρα, μίλησε ο Δημήτρης Διαμαντόπουλος.

Αναλυτικά όσα δληώσε ο επιθετικός του Άρη στον Arena 89,4 FM:

Για την προετοιμασία του ενόψει της νέας σεζόν:

«Ξεκινήσαμε σιγά σιγά προπονήσεις για να προετοιμαζόμαστε, είμαι εδώ Θεσσαλονίκη, επειδή έχασα την τελευταία εβδομάδα του πρωταθλήματος, πέρασαν 15 ημέρες από τότε και είπα να ξεκινήσω γιατί δεν κάνει να κάτσω πολύ. Αυτό δεν σημαίνει πως δεν θα κάνω διακοπές, έτσι.»

Για την ταλαιπωρία του με την επέμβαση που έκανε:

«Έκανα τρία χειρουργεία, είμαι στην 15η μέρα μετά την επέμβαση, είμαι πολύ καλά και ελπίζω να βοηθηθώ μετά από αυτό. Ταλαιπωρήθηκα αρκετά μέσα στην χρονιά από τις αμυγδαλές, όταν θα κλείνουν τα ράμματα μου είχε πει κι ο γιατρός μου τώρα μετά την επέμβαση πως θα υποφέρω, κι όντως έτσι έγινε. Έπαιξα πολλά παιχνίδια με πυρετό, με δέκατα, πραγματικά πολλές δυσκολίες, σε κάποιες εβδομάδες, αλλά θέλαμε όλοι μέσα από την ψυχή μας να πετύχουμε και το είχα βάλει σε δεύτερη μοίρα. Ευτυχώς έπρεπε να γίνει τώρα κι έγινε.»

Για τις εργασίες στο Νέο Ρύσιο αλλά και στον χλοοτάπητα του «Κλεάνθης Βικελίδης»:

«Είδα κάτι γκρεμισμένους τοίχους, κάτι τέτοια πράγματα και με χαροποιεί πολύ το γεγονός ότι πάει να γίνει κάτι καλό. Είναι περίφημο νέο, ένα κλαμπ σαν τον Άρη πρέπει να λειτουργεί σε επαγγελματικές βάσεις, το γυμναστήριο ήταν ερείπιο δεν υπήρχαν χώροι για να προετοιμαστούμε κατάλληλα. Εφόσον η ομάδα είναι στην Σούπερ Λιγκ πρέπει να γίνουν αυτά, βοηθούν παράλληλα και τους ποδοσφαιριστές, οι οποίοι αποδίδουν καλύτερα. Ήταν απαραίτητη να γίνει και η αλλαγή αυτήν στο «Κλεάνθης Βικελίδης» γιατί δυσκολευτήκαμε όταν παίζαμε με ομάδες που ήταν κλεισμένες πίσω από το κέντρο. Μας καθυστερούσε το γήπεδο, είναι πολυτέλεια αυτό τώρα γιατί δεν μπορείς να φέρεις καλούς παίκτες και να μην μπορούν να αγωνιστούν όσο μπορούν.»

Για το λάτιν μοντέλο του Άρη πριν μερικά χρόνια και την παρουσίαση του Πάκο Ερέρα σήμερα:

«Θυμάμαι το μοντέλο αυτό, ο Ερέρα έχει αξιοζήλευτο βιογραφικό, φαίνεται άνθρωπος κύριος στην δουλειά του με μεγάλο σεβασμό προς τον αθλητή. Αυτά έχω καταλάβει εγώ δηλαδή. Θεωρώ ότι ένας τέτοιος προπονητής θα αλλάξει επίπεδο την ομάδα με την φιλοσοφία και τον επαγγελματισμό του. Το ποδόσφαιρο πλέον έχει αλλάξει. Έχει μπει για τα καλά το τεχνικό κομμάτι στο ποδόσφαιρο, όλα πρέπει να γίνονται με μπάλα. Πάνω σε αυτήν την βάση πρέπει να χτιστεί όχι μόνο ο Άρης αλλά και όλες οι ομάδες της Σούπερ Λιγκ. Είναι πάρα πολύ σημαντικό να έχει ο ποδοσφαιριστής στο μυαλό του νέα πράγματα και νέες ιδέες. Πολλές φορές ο ποδοσφαιριστής λέει πάλι την ίδια προπόνηση ; Kαι τέτοια. Το να κάνει κάθε μέρα διαφορετική προπόνηση θα είναι κάτι πολύ ωραίο, για τον καθένα».

Για το πάθος που πρέπει να δείχνουν οι παίκτες του Άρη φέτος:

«Είπαμε για το τεχνικό κομμάτι, για την μπάλα, αλλά όταν παίζεις στον Άρη και σε μια ομάδα με τόσο κόσμο που το ζεις κάθε μέρα κι εκτός γηπέδου, αν δεν το λέει η καρδούλα σου και δεν έχεις πάθος, τότε δεν μπορείς να παίξεις. Αυτός είναι ένας οδηγός για τον κάθε ποδοσφαιριστή που αγωνίζεται στον Άρη».