Ο τερματοφύλακας της εθνικής Βραζιλίας ανέβασε υβριστικό σύνθημα του Άρη (VIDEO)

|
ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΙΔΗΣ

Ο τερματοφύλακας της Μάντσεστερ Σίτι, Έντερσον, ο οποίος θα βρεθεί για πρώτη φορά σε Μουντιάλ με την εθνική Βραζιλίας, ανέβασε ένα βίντεο με ηχητικό απόσπασμα από υβριστικό σύνθημα του Άρη.

Ο 24χρονος Βραζιλιάνος τερματοφύλακας ανάρτησε στον λογαριασμό του στο Instagram ένα βίντεο, προφανώς ενόψει της παρουσίας του στο πρώτο Παγκόσμιο Κύπελλο της καριέρας του, αφού σε αυτό φαίνεται με τη μορφή κόμικ, φορώντας τα χρώματα της “σελεσάο”.

Αυτό που ξεχωρίζει και προκαλεί εντύπωση, είναι ότι το βίντεο συνοδεύεται ηχητικά με ένα από τα πιο γνωστά συνθήματα του Άρη, που έχει μάλιστα υβριστικό περιεχόμενο κατά του ΠΑΟΚ.

Στο μήνυμά του ο ίδιος αναφέρει:

“Σε ευχαριστώ Κύριε για αυτή τη στιγμή που έδωσες στη ζωή και στην οικογένειά μου και για την ευκαιρία για να ζήσω αυτό το συναίσθημα εκεί που γεννήθηκα και μεγάλωσα, εκεί όπου έχω πολλούς φίλους”.

Δείτε το βίντεο:

Obrigado senhor por proporcionar esse momento na minha Vida e da minha Familia, e poder levar uma emoção maior aonde nasci e fui criado, onde tenho muitos amigos. #rochdalle #mundodeoz

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ederson Moraes (@ederson93) στις

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.