Για την δημιουργία του ντοκιμαντέρ του ΠΑΟΚ για την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας μίλησε ο υπεύθυνος επικοινωνίας της "ασπρόμαυρης" ΠΑΕ, Κυριάκος Κυριάκος.

Greek Cup 2018 T-shirts | Φόρα το υπερήφανα!

Αναλυτικά όλα όσα είπε:

«Αυτή η ταινία ήταν ένα μεγάλο ρίσκο για τον ΠΑΟΚ. Έπρεπε να φυτεύσουμε μέσα στην ομάδα κάμερες, στο πιο δύσκολο κομμάτι της προετοιμασίας της για έναν τελικό που είχε όλα τα χαρακτηριστικά ενός έπους, καθώς προδιαγράφονταν ως ένα έπος. Προφανώς όμως υπήρχε το ενδεχόμενο και της αντίθετης περίπτωσης και τότε ο Κώστας Αμοιρίδης, ο σκηνοθέτης της ταινίας, θα είχε απλά ένα πολύ ωραίο αρχείο σπίτι του…», ανέφερε αρχικά.

Πρόσθεσε πως: «Ο ΠΑΟΚ έχει την τύχη να έχει δίπλα του έναν άνθρωπο όπως ο Παναγιώτης Αρωνιάδης, ο οποίος ερχόμενος έφερε την αισθητική και το όραμά του για το πως θα οπτικοποιήσει αυτό το συναίσθημα μου βιώνουμε όλοι μας ζώντας καθημερινά με τον ΠΑΟΚ.

Πολλοί άνθρωποι αντιμετωπίζουν τη Θεσσαλονίκη ως χωριό, πράγμα ιδιαίτερα εκνευριστικό γιατί η Θεσσαλονίκη (μέσα σε όλα τα κουσούρια που έχει) στις τέχνες και τις τεχνολογίες έχει μερικούς από τους πιο καταξιωμένους ανθρώπους στην Ελλάδα, την Ευρώπη αλλά και όλον τον κόσμο!

Ο ΠΑΟΚ είναι το όχημά τους (και είναι μεγάλη μας χαρά αυτό) για να δείχνουν τη δουλειά τους. Ο Κώστας Αμοιρίδης (και η ομάδα του) δοκιμάστηκε σε ένα καινούριο είδος γι’ αυτόν και πιστεύω ότι του αξίζουν πραγματικά συγχαρητήρια για τον κόπο και το συναίσθημα που έβαλε σε αυτό το συγκλονιστικό έργο.

Ο Ιβάν Σαββιδης γράφει ιστορία και θα συνεχίσει να γράφει ιστορία. Δικό μας καθήκον είναι να συμμετέχουμε και να την καταγράφουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Με τον Παναγιώτη Αρωνιάδη και την ομάδα του, είμαστε σίγουροι ότι θα γίνεται σωστά αυτό…».