Για την απόφασή του να παραμείνει στους «κυανόλευκους» αλλά και για την προσπάθεια που κατέβαλλε φέτος η ομάδα, μίλησε ο γενικός αρχηγός του Ηρακλή, Τάσος Κατσαμπής.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στην κάμερα της EΡT3:

«Έχω δηλώσει ότι είμαι στρατιώτης του Ηρακλή όλα αυτά τα χρόνια. Με τιμάει που συνεχίζω από αυτό το πόστο για να προσφέρω με την εμπειρία μου και με όποιον τρόπο μπορώ, προκειμένου η ομάδα να ανέβει ακόμη ψηλότερα», τόνισε αρχικά.

Για το εγχείρημα της φετινής χρονιάς:

«Αυτός ήταν άλλος ένας άθλος και θέλει πολλές ώρες να το αναλύσουμε. Έχουν σκίσει τα βιβλία της εκγύμνασης, της προετοιμασίας, των μεταγραφών, της δημιουργίας μίας ομάδας σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα. Αλλά με την αγάπη που αντλείς από τον κόσμο του Ηρακλή, παίρνεις δύναμη για να βλέπεις πιο όμορφα τα πράγματα, και αυτά όλα να τα μεταφέρεις στο υπάρχον ρόστερ. Αυτό ήταν ένα από τα συστατικά της επιτυχίας. Δεν ήταν βεβαίως το μοναδικό. Μεγάλη ήταν η συμβολή της διοίκησης που απαρτίστηκε σε μεγάλο βαθμό από βετεράνους του Ηρακλή, του Γυμναστικού Συλλόγου , των παιδιών της Αυτόνομης που δήλωσαν συμμετοχή στο Πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής».