Σήμερα το μεσημέρι αναχώρησε για την Αθήνα η αποστολή της ομάδας Κ19 του Άρη.

Ο αυριανός τελικός του πρωταθλήματος Football League Νέων της φετινής αγωνιστικής περιόδου, με αντίπαλο την αντίστοιχη ομάδα του Εργοτέλη, θα διεξαχθεί στο Δημοτικό Στάδιο Σπάτων («Δ. Δημητρίου») στις 16:30.

Μετά την ολοκλήρωση της σημερινής πρωινής προπόνησης, ο τεχνικός της ομάδας Νέων του Άρη, Πασχάλης Μελισσάς, ανακοίνωσε την αποστολή, η οποία αποτελείται από 21 ποδοσφαιριστές, που είναι οι εξής:

Σταυρίδης, Σεβαστίδης, Πολυχρόνου, Καλλίδης, Δεληζάνος, Σεγκεργκής, Μουρατίδης, Γιάντσιος, Μπαγκαλιάνης, Ψωματάκης, Παπαγεωργίου, Μπακούτσης, Τράκας, Κανταρτζής, Εμμανουηλίδης, Μπουλγκουρίδης, Χατζηπιρπιρίδης, Ιωσηφίδης, Χατζηιγνατιάδης, Καρβούνης, Δουζδαμπάνης.

«Είμαστε έτοιμοι για τον τελικό»

Ο προπονητής της ομάδας των "κιτρίνομαυρων", Πασχάλης Μελισσάς, έκανε την παρακάτω δήλωση στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας:

"Το παιχνίδι με τον Εργοτέλη είναι αυτό που περιμέναμε τον τελευταίο καιρό. Προετοιμαστήκαμε καλά και είμαστε έτοιμοι για τον τελικό. Έχουμε ξεκάθαρο πλάνο για τον συγκεκριμένο αγώνα. Γνωρίζουμε τις δυσκολίες και τις ιδιαιτερότητες που έχει, όμως, είμαστε αποφασισμένοι για τη νίκη και την κατάκτηση του πρωταθλήματος".