Εδώ κι εβδομάδες ο υφυπουργός Αθλητισμού επεξεργάζεται ένα πλάνο αναδιάρθρωσης, σύμφωνα με το οποίο στη Superleague της επόμενης σεζόν θα αγωνίζονται 20 ομάδες, ενώ τη χρονιά που ακολουθεί θα μείνουν οι... μισές, ενώ θα υπάρξει κι ένα πολύ μεγάλο κρατικό "μπόνους" ύψους 30 εκατ. ευρώ μέσω της τηλεοπτικής χορηγίας από την ΕΡΤ.

Ο Γιώργος Βασιλειάδης συναντήθηκε την Τετάρτη με τους απεσταλμένους της UEFA, Ζόραν Λάκοβιτς και Άντζελο Ρηγόπουλο, οι οποίοι του ξεκαθάρισαν πως για την αναδιάρθρωση των κατηγοριών πρέπει να αποφασίσουν οι φορείς του ποδοσφαίρου, όπως αναφέρει η εφημερίδα "Live Sport".

Ο διευθυντής ομοσπονδιών της UEFA κι ο επικεφαλής διεύθυνσης τομέα εθνικών ομοσπονδιών δεν μπήκαν στη διαδικασία να ακούσουν την ανάλυση του υφυπουργού Αθλητισμού, θεωρώντας ότι οι όποιες αποφάσεις πρέπει να ληφθούν από τη Λίγκα και την ΕΠΟ.

Από το υφυπουργείο Αθλητισμού πάντως έλεγαν ότι το θέμα της αναδιάρθρωσης δεν συζητήθηκε διεξοδικά κι ότι θα υπάρξει νέα συνάντηση του Βασιλειάδη με εκπροσώπους της UEFA. Ανεπίσημα βέβαια το θέμα μπορεί να συζητηθεί, όμως για τους αξιωματούχους της ευρωπαϊκής συνομοσπονδίας ο υφυπουργός δεν μπορεί να καθορίσει με ποια μορφή πρέπει να διεξαχθούν τα πρωταθλήματα.