Η διοίκηση του ποδοσφαιρικού τμήματος του Ηρακλή ανακοίνωσε τις τιμές των εισιτηρίων διαρκείας της αγωνιστικής περιόδου 2018-2019 που θα τεθούν άμεσα στη διάθεση των φιλάθλων.

Παράλληλα, ενημέρωσε μέσω ανακοίνωση για όλες τις κινήσεις που κάνει στο θέμα της εκκαθάρισης και για τη σύσταση της νέας ΠΑΕ.

Αναλυτικά:

«Το Διοικητικό Συμβούλιο στην χθεσινή συνεδρίασή του συζήτησε τα βήματα που πρέπει να γίνουν άμεσα για τη συμμετοχή του Ηρακλή στο πρωτάθλημα της Football League και ύστερα από την αναγκαία ψηφοφορία με ομόφωνη απόφαση αποφάσισε τα εξής:
1.Κατέθεσε όλα τα απαραίτητα έγγραφα που προβλέπει ο νόμος σε συνεργαζόμενο δικηγορικό γραφείο της έδρας του Συλλόγου, για την αίτηση υπαγωγής της προηγούμενης ΠΑΕ στη διαδικασία της εκκαθάρισης, καταθέτοντας αίτηση στο αρμόδιο Πρωτοδικείο.
2.Να προχωρήσει άμεσα στη σύσταση νέας ΠΑΕ και το άνοιγμα ειδικού τραπεζικού λογαριασμού. Για τον σκοπό αυτό και εντός των επόμενων ημερών θα υπάρξει σχετική ενημέρωση για τους τρόπους διάθεσης αλλά και την τιμή της μετοχής.
3.Την άμεση διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας της νέας ποδοσφαιρικής περιόδου. Η διάθεσή τους θα γίνεται καθημερινά από τα γραφεία του Γ.Σ. Ηρακλή στο Κατσάνειο και ώρες από τις 10:00-14:00 και από τις 17:00-20:00.
Αναλυτικά οι τιμές τους είναι: VIP-300 € ,Gold-200 € ,Kεντρική θύρα-120 €, Πέταλο-70 €.
4.Οι υπεύθυνοι του ποδοσφαιρικού τμήματος ξεκινούν άμεσα τις επαφές με το τεχνικό επιτελείο και τους ποδοσφαιριστές της ομάδας για τη δημιουργία του ρόστερ της επόμενης περιόδου. Ο Τάσος Κατσαμπής και το τεχνικό του επιτελείο θα επισκεφτούν αύριο Πέμπτη τις εγκαταστάσεις του Αθλητικού Κέντρου που επιλέχθηκε για την προετοιμασία της ομάδας.
Καλούνται οι φίλοι του Ηρακλή να προσέλθουν άμεσα για την αγορά εισιτηρίων διαρκείας αφού είναι και η μοναδική πηγή εσόδων, επί του παρόντος, για τη λειτουργία της ομάδος».