Για τα θέματα που απασχολούν την ομάδα του Ηρακλή, τις ενέργειες που πραγματοποιεί η διοίκηση αλλά και για τα διαρκείας της νέας σεζόν, μίλησε ο πρόεδρος του ποδοσφαιρικού τμήματος των «κυανόλευκων» Νίκος Βαφειάφης.

Αναλυτικά τα όσα είπε στον "Fair Play 96,1 FM":

Για τις ενέργειες στις οποίες προχωρά η διοίκηση του Ηρακλή: «Πρέπει να προλειάνουμε το έδαφος, ώστε να είμαστε όσο το δυνατόν πιο ανταγωνιστικοί και για του χρόνου. Χθες καταθέσαμε όλα τα απαραίτητα έγγραφα σε δικηγορικό γραφείο, ώστε να τεθεί υπό εκκαθάριση η παλιά ΠΑΕ, κάτι που αποτελεί προϋπόθεση για να προχωρήσουμε στη δημιουργία της νέας ΠΑΕ. Επίσης, θα ανοίξει ένας τραπεζικός λογαριασμός, όπου θα μπορούν να καταθέτουν χρήματα οι μέτοχοι, ενώ θα ανακοινώσουμε την τιμή των μετοχών τις επόμενες ημέρες. Παράλληλα, θα θέσουμε σε κυκλοφορία τα εισιτήρια διαρκείας. Τέλος, ο Τάσος Κατσιαμπής με το τεχνικό επιτελείο θα βρεθούν αύριο σε αθλητικό κέντρο, προκειμένου να το κλείσουν για την προετοιμασία».

Για τα εισιτήρια διαρκείας της νέας σεζόν: «Πέρσι καταφέραμε να πουλήσουμε γύρω στα 1.000 διαρκείας χωρίς να υπάρχει τίποτα. Φέτος, όπου οι προϋποθέσεις είναι καλύτερες, δεν μπορούμε να βάλουμε ταβάνι. Ο Ηρακλής έχει εκατοντάδες χιλιάδες κόσμου και το γήπεδο χωράει 28.000. Ο Ηρακλής πρέπει να έχει το παρόν, για να έχει και… το μετά. Για τους οργανωμένους φέτος θα είναι στα 70 ευρώ, στη Θύρα 13 θα κοστίζουν 120 ευρώ και στη Θύρα των επισήμων το Gold θα κοστίζει 200 ευρώ και το VIP 300 ευρώ. Προτιμούμε να έρθουν πολλοί και να δώσουν από λίγα, παρά να έρθουν λίγοι και να δώσουν πολλά».

Για το αν υπάρχει ενδιαφέρον επιστροφής στην ομάδα του Παύλου Μυροφορίδη: «Για να μπορέσουμε να συζητήσουμε με έναν άνθρωπο όπως ο Παύλος Μυροφορίδης, θα πρέπει να υπάρχουν συγκεκριμένα οικονομικά δεδομένα. Αν δεν υπάρχουν σαφή οικονομικά δεδομένα, δεν μπορούμε να έρθουμε σε συζήτηση προς το παρόν. Θέλουμε να είμαστε ξεκάθαροι και όχι να… κοροϊδεύουμε».

Ο κ. Βαφειάδης κατέληξε ως εξής: «Ο Ηρακλής είναι μία οικογένεια, μία κοιτίδα ανθρώπων, που αν ενεργοποιηθεί μπορεί να πετύχει πολύ περισσότερα από όσα φανταζόμαστε. Δεν είμαστε υπεραισιόδοξοι ούτε απαισιόδοξοι. Ο κόσμος του Ηρακλή θα δώσει τη λύση, όπως το έκανε και στη φετινή σεζόν. Όσον αφορά τις επαφές με τον κ. Βασιλειάδη, εμείς είμαστε έτοιμοι. Όταν έχουμε να ανακοινώσουμε κάτι, θα το ανακοινώσουμε».