Ο Μπάμπης Παυλίδης τοποθετήθηκε, τόσο για τα όσα βίωσε στο φετινό πρωτάθλημα της Φούτμπολ Λιγκ, όσο και για το μέλλον του, που θέλει να είναι απόλυτα συνυφασμένο με τον Άρη.

Αυτό που ασφαλώς και απασχολεί τους πάντες τη δεδομένη χρονική περίοδο, είναι το αν θα συνεχίσουν ή όχι στον Άρη της Σούπερ Λίγκα, με τον 26χρονο μέσο, να τονίζει ερωτώμενος για το μέλλον του στην Fair Play Press:

«Σίγουρα θα υπάρξουν εξελίξεις. Θα αρχίσουν οι συζητήσεις. Προσωπικά περιμένω να μιλήσω επίσημα με τον πρόεδρο. Επιθυμία του είναι να μείνω, όσο και δική μου, τα είπαμε μόνο τηλεφωνικά μέχρι στιγμής. Ελπίζω να τα βρούμε και να πορευτούμε μαζί».

Πως ένιωσες που φέτος, εκτός των άλλων, φόρεσες και το περιβραχιόνιο του αρχηγού;

«Όταν φοράς αυτή τη φανέλα έχεις ευθύνες. Με το περιβραχιόνιο, ακόμα περισσότερες. Ήταν τιμή για μένα. Προερχόμασταν από μία αποτυχία, στη χρονιά υπήρχε μεγάλη πίεση, αλλά όταν είσαι επαγγελματίας, πρέπει να αντεπεξέρχεσαι στο έπακρο».

Από τις δύο… γκολάρες, σε Τρίκαλα και Δράμα, θα ξεχώριζες κάποιο;

«Νομίζω πως και τα δύο ήταν εξίσου σημαντικά. Όχι μόνο τα δικά μου γκολ, αλλά και όλων των παιδιών. Ίσως αυτό στα Τρίκαλα να ήταν λίγο πιο σημαντικό, μπήκε στο τέλος, ήταν δεύτερη αγωνιστική. Δείξαμε από νωρίς τι στόχο έχουμε, κάτι που δεν είχαμε κάνει την πρώτη χρονιά».

Το άριστο κλίμα μέσα στην ομάδα, πόσο δύσκολο ήταν να υπάρξει;

«Στην αρχή αλλά και μέσα στη χρονιά υπήρξαν εντάσεις και μεταξύ μας και με τον προπονητή. Όλοι θέλουν να αγωνιστούν και είναι λογικό. Ο στόχος όμως ήταν ένας, να ανέβει η ομάδα κατηγορία. Ότι προβλήματα είχαμε τα βάζαμε στην άκρη. Έπρεπε να προχωρήσουμε. Η ομάδα δέθηκε παιχνίδι με το παιχνίδι, ο τρόπος που πανηγυρίζαμε το έδειχνε».

«ΠΙΟ ΩΡΙΜΟΣ ΚΑΙ ΠΙΟ ΕΤΟΙΜΟΣ ΑΠΟ ΠΟΤΕ»

Η επιστροφή τόσο του Άρη στη Σούπερ Λίγκα, όσο και του Μπάμπη Παυλίδη (είχε αγωνιστεί με τη Βέροια), είναι ένα επιπλέον κίνητρο για τον ίδιο, που δηλώνει πιο ώριμος και έτοιμος πλέον για την κατηγορία:

«Μου έλειψε η κατηγορία, όπως και σε όλους. Έκανα καλή επιλογή που ήρθα στον Άρη. Τρία χρόνια, είχα τον ρόλο μου, πήρα τον χρόνο που ήθελα. Επιστρέφω πιο ώριμος, πιο έτοιμος από ποτέ. Είναι αλλιώς στην πρώτη κατηγορία με τον Άρη κι αλλιώς με μία μικρομεσαία ομάδα».

Καταληκτικά, έστειλε και το δικό του μήνυμα, στον κόσμο του Άρη: «Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο. Δεν μας άφησε ποτέ. Ακόμα και πέρσι που δεν κάναμε καλή σεζόν. Ξέρω ότι όλοι ζήσανε άσχημες στιγμές, θέλουμε να τους ευχαριστήσουμε».