Καθημερινά προκύπτουν νέα ονόματα παικτών, που βρίσκονται στη λίστα που παραχώρησε ο Ερνέστο Βαλβέρδε στον Πάκο Ερέρα, με ένα εξ' αυτών να είναι του Αρνάιθ.

Σε κάθε περίπτωση η τελική απόφαση ανήκει στον Πάκο Ερέρα, που είναι αυτός που χειρίζεται τις περισσότερες υποθέσεις στα μεταγραφικά του Άρη.

Ο Ο Χοσέ Μανουέλ Αρνάιθ Ντίαζ, όπως είναι το πλήρες όνομά του, είναι γεννημένος τον Απρίλιο του 1995 και αγωνίζεται στην Μπαρτσελόνα Β΄. Μαζί με τον Κάρλες Αλενιά, είναι ο μοναδικός παίκτης που πήρε φέτος ευκαιρία και στην πρώτη ομάδα των Καταλανών από τον Ερνέστο Βαλβέρδε, αφήνοντας πολύ καλές εντυπώσεις, καθώς σημείωσε τρία γκολ σε πέντε ματς (σε τέσσερα Κυπέλλου και ένα πρωταθλήματος) που αγωνίστηκε.

Οπως αντιλαμβάνεται ο καθένας πρόκειται για μία ιδιαίτερα αξιόλογη και συνάμα δύσκολη περίπτωση ποδοσφαιριστή με τις συστάσεις που τον συνοδεύουν να είναι εξαιρετικές.

Μελανό σημείο για τον ίδιο ωστόσο αποτελεί το γεγονός πως για τελευταία φορά αγωνίστηκε στις 10 Φεβρουαρίου, σε αγώνα εναντίον της Αλκορκόν, καθώς είχε πραγματοποιήσει εγχείρηση στην βουβωνική χώρα.

Πηγή: sdna.gr