Ο ΠΑΟΚ ξεκινά αύριο τη σειρά των μικρών τελικών του πρωταθλήματος της Basket League με αντίπαλο τον Προμηθέα Πάτρας και η "ασπρόμαυρη" ΚΑΕ παρουσίασε στοιχεία και στατιστικά από την προϊστορία του Δικεφάλου στους μικρούς τελικούς που έχει συμμετάσχει η ομάδα, με την παράδοση να είναι θετική.

Greek Cup 2018 T-shirts | Φόρα το υπερήφανα!

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει η ΚΑΕ ΠΑΟΚ:

Ο ΠΑΟΚ ρίχνεται αύριο στην μάχη των μικρών τελικών των playoffs της STOIXIMAN.GR Basket League για 9η φορά στην ιστορία του, αντιμετωπίζοντας τον Προμηθέα Πάτρας.

Η παράδοση του ΠΑΟΚ στα παιχνίδια κατάταξης για την 3η θέση είναι θετική, καθώς από τις 8 σειρές μικρών τελικών που έχει παίξει στο παρελθόν ο ΠΑΟΚ έχει αναδειχθεί νικητής στις 6, ενώ είναι χαρακτηριστικό ότι έχει κερδίσει τις 5 τελευταίες σειρές στις οποίες έχει αγωνιστεί.

Οι ομάδες με τις οποίες ο ΠΑΟΚ έχει κοντραριστεί τις περισσότερες φορές σε μικρούς τελικούς είναι ο Πανιώνιος και ο Άρης (από 3 φορές), ενώ από μία φορά έχει αναμετρηθεί με τον Ηρακλή και το Περιστέρι.

Στις 3 από τις προηγούμενες 8 φορές που έχει βρεθεί ο ΠΑΟΚ στους μικρούς τελικούς δεν είχε το πλεονέκτημα έδρας, όπως συμβαίνει και στην φετινή σειρά με τον Προμηθέα Πάτρας. Από αυτές έχει πάρει την πρόκριση στις 2 (κόντρα στο Περιστέρι τη σεζόν 1996-1997 και κόντρα στον Πανιώνιο τη σεζόν 2013-2014).

Δείτε ΕΔΩ το διαδραστικό σχεδιάγραμμα, όπου μπορείτε να δείτε όλα τα παιχνίδια του ΠΑΟΚ στους μικρούς τελικούς, αλλά και τα στατιστικά του, όσον αφορά τις προκρίσεις και τις νίκες…