Για την ανανέωση της συνεργασίας με τον Βαγγέλη Αγγέλου, όπου μεταξύ άλλων τον χαρακτήρισε κορυφαίο τεχνικό της νέας γενιάς αλλά και για την κατάσταση που επικρατεί στους «κιτρινόμαυρους» μίλησε ο πρόεδρος της ΚΑΕ Άρης, Χάρης Παπαγεωργίου.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στον Arena 89,4 FM:

Για την συζήτηση και την τελική συμφωνία με τον Βαγγέλη Αγγέλου:

«Προσπάθησα να του περάσω βιώματα από τον Άρη, να αντιληφθεί πλήρως την δυναμική του συλλόγου, είναι πλήρης ενημερωμένος όπως με ενημέρωσε και για τα αγωνιστικά προβλήματα. Υπήρξε πολύ καλή χημεία και είναι πολύ θετικό που ο Βαγγέλης Αγγέλου αποδέχθηκε την πρόκληση αυτή και είμαστε πολύ χαρούμενοι που θα τον έχουμε ως ηγέτη την νέα χρονιά. Είναι μια πάγια θέση, δική μου, της διοίκησης της ΚΑΕ και του μεγαλομετόχου Δημήτρη Γουλιέλμου. Το οφείλαμε στον Βαγγέλη Αγγέλου, ανταποκρίθηκε με επιτυχία στο κάλεσμά μας φέτος, ήταν ηθικό να κάνουμε συζητήσεις και να προσπαθήσουμε να τον κρατήσουμε και για την επόμενη σεζόν.»

Για τον Βαγγέλη Αγγέλου:

«Ο Βαγγέλης Αγγέλου έρχεται για τρίτη φορά στον Άρη, είναι πλήρης ενημερωμένος, παρακολουθεί την εξέλιξη του αθλήματος, είναι από τους κορυφαίους τεχνικούς της νέας γενιάς και είναι πολύ θετικό που θα είναι μαζί μας στην νέα ομάδα που θέλουμε να χτίσουμε.»

Για την τωρινή κατάσταση στην ΚΑΕ Άρης:

«Πρέπει να ενημερώσουμε όλους τους Αρειανούς πως δουλεύουμε καθημερινά με σχέδιο και όραμα. Σιγά σιγά θα αποκτήσουμε αυτά που θέλουμε. Η πρώτη κίνηση ήταν να πάρουμε προπονητή και το κάναμε, από εδώ και πέρα θα ακολουθήσουν κι άλλα πράγματα. Είναι κάποια πολύ δύσκολα θέματα τα οποία θέλουν λύση και αυτό το ξέρει ο κόσμος. Ελπίζουμε να τα καταφέρουμε. Ένα από τα μεγάλα προβλήματα που δημιουργήθηκαν ήταν η αναξιοπιστία του συλλόγου. Ο Άρης είχε υψηλό κύρος στην μπασκετική αγορά, αλλά αυτό χάθηκε τα τελευταία χρόνια. Αυτό θα πρέπει να αποκαταστήσουμε, την αξιοπιστία του ονόματος Άρης.»

Για την προσωπική του συνεισφορά στην ΚΑΕ Άρης:

«Θέλω να καθησυχάσω πως όσο ο Χάρης είναι στον Άρη, είναι εγγύηση. Όσο βρίσκομαι εκεί, σε οποιοδήποτε πόστο, να είστε σίγουροι όλοι ότι όλα θα πάνε καλά. Γνωρίζουν όλοι την εντιμότητά μου και την ειλικρίνεια που με διακρίνει και μπορώ να το πω με βεβαιότητα ότι όλα θα πάνε καλά.»

Για την στελέχωση του ρόστερ της νέας σεζόν:

«Έχουν γίνει πολλές κουβέντες σε καθημερινή βάση με τον Βαγγέλη Αγγέλου και τον Δημήτρη Γουλιέλμο, υπάρχει για τον καθένα παίκτη ξεχωριστά συγκεκριμένη πρόταση, αλλά θα κρατήσω κλειστά τα χαρτιά μας, το πρώτο λόγο θα τον έχει η τεχνική ηγεσία.»

Για το επικείμενο φιλικό με τον Άρη Αμφίκλειας:

«Ο νέος Άρης θα χτίζεται μέρα με την ημέρα, εγώ προσωπικά καταθέτω όλο μου τον χρόνο και την ενέργειά μου καθημερινά και θα έχουμε αποτελέσματα. Αύριο το πρωί πηγαίνουμε στην Αμφίκλεια, στις 19:00 θα κάνουμε φιλικό αγώνα και στην συνέχεια θα δειπνίσουμε με την τοπική αρχή. Όνειρό μου είναι να κάνουμε μια ομάδα κρούσης, μάχιμη με ώριμους αθλητές του συλλόγου. Θα είναι ιδιαίτερη χαρά μας το να παίξουμε αυτό το φιλικό με τον τοπικό Άρη Αμφίκλειας, γιατί δείχνει και την πολυδιάστατη δράση του συλλόγου.»