Η Ντιναμό Κιέβου αποχαιρέτισε τον Εβγέν Χατσερίδη, που θα συνεχίσει την καριέρα του στον ΠΑΟΚ για τα επόμενα τρία χρόνια, όπως ανακοινώθηκε επίσημα.

Greek Cup 2018 T-shirts | Φόρα το υπερήφανα!

Συγκεκριμένα η ουκρανική ομάδα έγραψε: "Εβγέν, σε ευχαριστούμε για όλα, και σου ευχόμαστε καλή επιτυχία στην περαιτέρω σταδιοδρομία σας στο ποδόσφαιρο!", ευχαριστώντας τον για την δεκαετή προσφορά του στον σύλλογο.

Νωρίτερα, ο Ουκρανός κεντρικός αμυντικός είχε πει το δικό του "αντίο" στην ομάδα που υπηρέτησε για δέκα χρόνια.

Αναλυτικά τα όσα έγραψε στα social media:

"Το να λες αντίο είναι το πιο δύσκολο πράγμα που έχει να κάνει κάποιος. Δεν είμαι η εξαίρεση σε αυτό... Είχα αρκετό χρόνο τους τελευταίους μήνες για να προετοιμαστώ για αυτή της στιγμή. Για εμένα έναν απλό άνθρωπο από το Μελιτοπόλ, αυτά τα τελευταία δέκα χρόνια ήταν ένα πραγματικό παραμύθι, το οποίο τώρα το καταλαβαίνω...

Δεν θα μπορέσω ποτέ να ξεχάσω αυτή την ομάδα την πρώτη μου αγάπη, την πόλη που συνέβησαν όλα για εμένα, δόξα, λεφτά, δάκρυα, ήττα. Έχω γίνει άνδρας εδώ... Οι οπαδοί της Ντιναμό είναι οι καλύτεροι στον κόσμο, η Ντιναμό είναι στο DNA μου, δεν θα σας ξεχάσω ποτέ.

Ευχαριστώ πολύ τον πρόεδρο, Ιγκόρ Σούρκις, που με μεγάλωσε, με επιπλήξεις, με επαίνους και με διδασκαλία, γιατί ξέρω ότι δεν ήμουν εύκολος σαν άνθρωπος. Και έρχεται η στιγμή που φοβόμουν να φανταστώ. Γράφω αυτό το αποχαιρετιστήριο γράμμα στην οικογένεια μου, στο σπίτι μου και τους αγαπημένους μου. Σας ευχαριστώ πολύ όλους σας, δεν θα σας ξεχάσω ποτέ. Η καρδιά μου θα είναι πάντα μαζί σας, σας ευχαριστώ".