Ο γνωστός μάνατζερ ποδοσφαιριστών, Ντμίτρι Σέλουκ, μίλησε στο ραδιοφωνικό σταθμό "ARENA FM 89,4" για το νέο μεταγραφικό απόκτημα του ΠΑΟΚ, τον Γιεβγέν Χατσερίντι και όπως είπε, είναι παίκτης νικητής.

"Ο ΠΑΟΚ είναι σε πολύ καλό επίπεδο μπορεί να παίξει Τσάμπιονς Λιγκ και μπορεί να γίνει ακόμη καλύτερος. Ο Χατσερίντι είναι πολύ καλός ποδοσφαιριστής, έπαιζε στη Ντινάμο που είναι κάθε χρόνο στην Ευρώπη. Είναι μεταγραφή που μπορεί να τον ανεβάσει επίπεδο, είναι έμπειρος και δυνατός και είμαι σίγουρος ότι θα βοηθήσει τον ΠΑΟΚ προς το καλύτερο. Παρασύρεται κάποιες φορές από τα συναισθήματα του και μπορεί να τον οδηγήσει να πάρει κάρτες, αλλά μπορεί να ανεβάσει το επίπεδο στον ΠΑΟΚ".

Αν ο ΠΑΟΚ χρειάζεται περισσότερους παίκτες όπως ο Χατσερίντι: "Ο ΠΑΟΚ χρειάζεται 3-4 παίκτες επιπέδου Γιάγια Τουρέ, ο Χατσερίντι έχει επίπεδο, μία ομάδα χρειάζεται ισορροπία, δεν μπορεί να κερδίζει με ένα μόνο ποδοσφαιριστή, χρειάζεται ποδοσφαιριστές με υψηλά κίνητρα, που να μην τους ενδιαφέρουν μόνο τα λεφτά και να έχουν νοοτροπία νικητή και έτσι μπορείς να πας παντού".

Αν ο Χατσερίντι έχει νοοτροπία νικητή: "Η Ντινάμο είναι ένα πολύ μεγάλος σύλλογος είναι παίκτης νικητής, δεν τον έχω δει να αγωνίζεται τον τελευταίο χρόνο. Αν έχει κίνητρο και θέλει να κατακτήσει τίτλους θα είναι καλό, αν έχει έρθει μόνο για να συνεχίσει την καριέρα του, μόνο και μόνο για να την κλείσει, τότε δε θα είναι καλό".

Για τη φετινή προσπάθεια του ΠΑΟΚ και γιατί δεν έφτασε στην κατάκτηση του πρωταθλήματος (λόγω εξωαγωνιστικών παραγόντων): "Μερικές φορές συμβαίνει αυτό…το σημαντικό είναι μία ομάδα να κερδίζει στον αγωνιστικό χώρο και μέσα από αυτή τη χρονιά να κερδίσουν πράγματα και να έχουν κίνητρο να το αποδείξουν την επόμενη σεζόν".

-Για το πώς πρέπει να ενισχυθεί μία ομάδα: "Τον γνωρίζω προσωπικά , τον Ιβάν Σαββίδη, είναι πολύ καλός άνθρωπος, που θέλει να βοηθήσει το σύλλογο, και έχει δώσει πολλά για τον ΠΑΟΚ. Αυτόν το χρόνο μπορούσε ο ΠΑΟΚ να πάρει το πρωτάθλημα αλλά του χρόνου ίσως είναι πιο δύσκολο γιατί ο Ολυμπιακός θα είναι πιο δυνατός. Προτιμώ όταν μία ομάδα παίρνει νέους παίκτες -και ο Γκουαρδιόλα παίρνει νέους παίκτες με κίνητρο- καλοί είναι και οι παίκτες με εμπειρία στα 30 τους αλλά δεν μπορείς συνέχεια να αγοράζεις, θα πρέπει να πουλήσεις γι’ αυτό χρειάζεται μία ομάδα, νεαρούς με κίνητρο".