Περίπου δύο εβδομάδες πριν το Παγκόσμιο Κύπελλο, ο Λιονέλ Μέσι παραχώρησε συνέντευξη στην τηλεοπτική εκπομπή "Pasión por el Fútbol" στην Αργεντινή. Ο σούπερ σταρ της Μπαρτσελόνα δεν αναφέρθηκε μόνο στο ποδόσφαιρο, αντίθετα μίλησε περισσότερο για την εξωγηπεδική του ζωή και τις οικογενειακές στιγμές με τη σύζυγό του, Αντονέλα Ροκούτσο και τα τρία παιδιά τους.

Μάλιστα, αποκάλυψε πως ένας από τους μεγαλύτερους... εφιάλτες του είναι τα ψώνια με την καλή του. Και εξήγησε και το γιατί.

"Είμαι ευγνώμων για τον τρόπο που μου φέρεται ο κόσμος, αλλά μερικές φορές θέλω να περνάω απαρατήρητος. Όταν είμαι με την οικογένειά μου, αυτό που θέλω περισσότερο από οτιδήποτε είναι να περνάω χρόνο μαζί τους φυσιολογικά. (σ.σ μακριά από την προσοχή του κόσμου).

Μου αρέσει να αγοράζω ρούχα, αλλά δεν μου αρέσει να πηγαίνω για ψώνια. Κάνω πολλές αγορές online. Με "σκοτώνει" να πρέπει να πάω, να δοκιμάσω ρούχα, να αλλάξω. Όταν πηγαίνω με την Αντονέλα, καταλήγω να αισθάνομαι πραγματικά χαμένος, δεν μου αρέσει.

Όταν πάω για ψώνια ή για περπάτημα, πηγαίνω γρήγορα δεν σταματάω. Πηγαίνω, κάνω ό,τι είναι να κάνω και φεύγω. Όταν είμαι με την Αντονέλα ή τα παιδιά δεν μπορώ", δήλωσε ο 31χρονος.

Όσο για τον μεγαλύτερο από τους τρεις γιους του, Τιάγκο, είπε: "Πηγαίνει στο γήπεδο και παίζει, βλέπει μαζί μου αγώνες στην τηλεόραση. Είναι μεγάλη η αλλαγή, αλλά μ' αρέσει. Μ' αρέσει που παίζει. Προφανώς τον αφήνω να το απολαμβάνει και δεν τον πιέζω. Υπήρξε μια στιγμή που δεν του άρεσε το ποδόσφαιρο, μέχρι που άλλαξαν όλα και τώρα τρελαίνεται".