Δηλώσεις μέσα από την επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ Άρης παραχώρησε ο πρώην, πλέον, γενικός αρχηγός του ποδοσφαιρικού τμήματος των «κιτρινόμαυρων», Στάθης Φριλίγγος, ευχαριστώντας παίκτες, τεχνικό επιτελείο, παράγοντες και φιλάθλους για το... ονειρεμένο φετινό ταξίδι, όπως ο ίδιος χαρακτήρισε.

Αναλυτικά η σχετική δήλωση:

«Μετά την ολοκλήρωση της αγωνιστικής περιόδου και της επίτευξης του στόχου, θέλω να δηλώσω ότι ήταν μεγάλη τιμή για εμένα, που συμμετείχα σ’ αυτή την προσπάθεια και ήμουν μέλος της οικογένειας του Άρη.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον κ. Καρυπίδη για την εμπιστοσύνη του στο πρόσωπό μου. Επίσης, θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Δημήτρη Σπανό, τον Σωτήρη Βίνο και όλους τους παίκτες του Άρη για την άψογη συνεργασία που είχαμε αυτόν τον χρόνο.

Επίσης, να ευχαριστήσω το ιατρικό – φυσιοθεραπευτικό τιμ, καθώς και τους φροντιστές, που με ζήλο συνέβαλαν στο να επιτευχθεί ο στόχος.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ και στους φιλάθλους του Άρη, που από την πρώτη στιγμή μέχρι την τελευταία στάθηκαν δίπλα στην ομάδα. Υποκλίνομαι στο μεγαλείο του φιλάθλων του Άρη. Ήταν η πρώτη φορά στην πολυετή καριέρα μου, που βίωσα μια τέτοια εμπειρία.

Τέλος, ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Παύλο, που ήταν ο άνθρωπος, ο οποίος μ’ έφερε στον Άρη για να ζήσω μαζί του όλο αυτό το ονειρεμένο ταξίδι.

Τα καλύτερα για τον Άρη είναι μπροστά του. Εύχομαι από καρδιάς μόνο επιτυχίες και να φτάσει ξανά εκεί που του επιβάλει η ιστορία του.

Ο Άρης κέρδισε έναν ακόμη φίλαθλο και θα τον παρακολουθώ πάντα από κοντά».

Η «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ από την δική της πλευρά θέλησε να ευχαριστήσει τον Στάθη Φριλίγγο για τις υπηρεσίες του αναφέροντας:

«Η ΠΑΕ Άρης, από την πλευρά της, ευχαριστεί τον Στάθη Φριλίγγο για τις υπηρεσίες που προσέφερε στην ομάδα μας από τη θέση του γενικού αρχηγού και του εύχεται καλή επιτυχία στο επόμενο βήμα της επαγγελματικής του διαδρομής».