Για την αισιοδοξία που υπάρχει για την επόμενη μέρα του Ηρακλή παρά τα χρέη, για την επόμενη μέρα αλλά και για το δικό του μέλλον στον πάγκο της ομάδα, μίλησε ο τεχνικός των «κυανόλευκων», Σπύρος Μπαξεβάνος.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στο "Αθλητικό Metropolis 95,5":

Για το τι περιμένει η ομάδα του Ηρακλή: «Περιμένουμε κάτι οριστικό. Με τα λόγια πολλά λένε και τα παίρνουν πίσω. Θέλουμε κάτι γραπτό για να συνεχίσει την επόμενη μέρα του ο Ηρακλής. Κρατάω μικρό καλάθι, ευχόμαστε να γίνει ότι μας υποσχέθηκαν για να ξεκινήσει ο Ηρακλής για την επόμενη μέρα»

Για το δικό του μέλλον στην ομάδα: «Υπάρχει διάθεση και από εμένα και από την ομάδα για να συνέχουμε την συνεργασία μας. Κανείς δεν ξέρει τι μπορεί να αλλάξει αν έρθει ένας επενδυτής. Περιμένουμε τα γεγονότα που τρέχουν σήμερα».

Για τα χρέη και την επόμενη μέρα: «Υπάρχει αισιοδοξία, τα χρέη ήταν μεγάλα για οποιονδήποτε σύλλογο για να τα πληρώσει κάποιος. Αν γίνουν αυτά, τότε θα ξεκινάμε από μια καλή βάση για να ολοκληρώσουμε τους στόχους της επόμενης χρονιάς, για την άνοδο στην Α εθνική. Ηρακλής είσαι, η άνοδος πρέπει να είναι ο στόχος, εκεί είναι η φυσική θέση της ομάδας. Προσπαθούμε να είμαστε οι καλύτεροι στον αγωνιστικό χώρο, να παίρνουμε αποτελέσματα μέσα έξω. Αν δεν υπάρχουν τα χρέη θα είναι ευκολότερο για κάποιους που θέλουν να βοηθήσουν οικονομικά τον σύλλογο να έρθουν να επενδύσουν».