Για το τρίτο παιχνίδι στη σειρά των ημιτελικών αλλά και το μειονέκτημα που έχει ο ΠΑΟΚ απέναντι στον Παναθηναϊκό, τοποθέτησε μέσα από το προσωπικό του μπλογκ στον ΕΣΑΚΕ, ο Ουσμάν Κρουμπάλι.

Greek Cup 2018 T-shirts | Φόρα το υπερήφανα!

 Αναλυτικά τα όσα έγραψε στον προσωπικό του blog στον ΕΣΑΚΕ:

«Να αφήσουμε τα πάντα στο παρκέ

Γεια σας φίλοι μου

Είμαστε πλέον κάτω με 2-0, είμαστε σε δύσκολη θέση, αλλά τίποτα δεν έχει τελειώσει ακόμη. Θα πρέπει να δούμε πως θα αντιστρέψουμε την κατάσταση, αλλά για να κάνουμε κάτι περισσότερο από τα δύο πρώτα παιχνίδια θα πρέπει να είμαστε πιο δυναμικοί στον τρόπο που αγωνιζόμαστε, να έχουμε αυτοπεποίθηση και να πιστέψουμε στους εαυτούς μας.

Γνωρίζουμε πόσο ισχυρός είναι ο αντίπαλός μας, αλλά αν δούμε τι έχουμε κάνει όλη την χρονιά, σίγουρα μπορούμε να κάνουμε κάτι περισσότερο. Θα παίξουμε και στο γήπεδό μας, όπου πάντα μας βοηθούν οι φίλαθλοί μας κι αυτό περιμένουμε ότι θα συμβεί και στο τρίτο παιχνίδι.

Σε αυτό το παιχνίδι θα πρέπει να αφήσουμε τα πάντα στο παρκέ για να μπορέσουμε να διεκδικήσουμε ένα ακόμη παιχνίδι στο γήπεδό μας. Είναι σημαντικό όμως να βλέπουμε μόνο το επόμενο παιχνίδι. Να διορθώσουμε ορισμένα πράγματα που δεν κάναμε καλά στα δύο πρώτα ματς, να εκτελέσουμε καλύτερα και να παλέψουμε ως το τέλος. Δεν θα είναι καθόλου εύκολο, αλλά πρέπει να είμαστε αποφασισμένοι».