Για το τρίτο παιχνίδι της σειράς των ημιτελικών για τα πλέι οφ της Basket League κόντρα στον Παναθηναϊκό μίλησε ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Ηλίας Παπαθεοδώρου, ο οποίος σημείωσε πως οι παίκτες του θα πρέπει να μπουν στο παρκέ πιο αποφασιστικοί.

Greek Cup 2018 T-shirts | Φόρα το υπερήφανα!

Παράλληλα τόνισε πως πως περιμένει τον κόσμο να δώσει το "παρών" στο "Παλατάκι" προκειμένου να στηρίξει την προσπάθεια της ομάδας.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο τεχνικός του Δικεφάλου μέσα από την επίσημη ιστοσελίδα της ΚΑΕ ΠΑΟΚ:

«Οι δυσκολίες με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό παραμένουν οι ίδιες, καθώς πρόκειται για μία ομάδα που εντός κι εκτός έδρας διατηρεί την ποιότητά της σε πολύ υψηλό επίπεδο.

Εμείς θα πρέπει να παρουσιαστούμε πιο αποφασιστικοί έχοντας πλέον την εμπειρία των δύο πρώτων αγώνων, να διαβάσουμε καλύτερα κάποιες αμυντικές αντιδράσεις του Παναθηναϊκού και να είμαστε πιο εύστοχοι στα μακρινά σουτ, κάτι που είναι απαραίτητη προϋπόθεση για να διεκδικήσουμε το παιχνίδι.

Ταυτόχρονα θα πρέπει να παραμείνουμε σταθεροί, όπως στο δεύτερο παιχνίδι, να μην κάνουμε πολλά λάθη, να ελέγξουμε την δημιουργία του Παναθηναϊκού την οποία κρατήσαμε σε σχετικά χαμηλό επίπεδο και φυσικά να παίξουμε με μεγάλη συγκέντρωση για 40 λεπτά.

Σε αυτή την προσπάθεια, θα είναι στήριγμα για μας η παρουσία του κόσμου, πιστεύουμε ότι θα έρθουν να βοηθήσουν την μεγάλη προσπάθεια απέναντι στον πρωταθλητή Ελλάδας.

Νιώθουμε καλύτερα παίζοντας στο γήπεδό μας, οπότε περιμένουμε τους φιλάθλους μας, να είναι δίπλα και κόσμιοι όπως όλη την χρονιά, να ανταμείψουν και τα παιδιά για την προσπάθεια όλης της σεζόν, αλλά και να βοηθήσουν να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα απέναντι σε έναν πολύ ισχυρό αντίπαλο».