Ο Γκάρεθ Μπέιλ μπήκε ως αλλαγή στον τελικό και χάρισε στην Ρεάλ το Champions League, όμως στη συνέχεια άφησε τα πάντα ανοιχτά για το μέλλον του.

Στις δηλώσεις του στο BT Sport μετά το ματς, άφησε και την... "μπηχτή" του για τον Ζιντάν, αναφερόμενος στο ότι δεν ξεκίνησε ως βασικός και στο ότι θέλει να παίζει περισσότερο.

«Φυσικά και ήμουν απογοητευμένος που δεν ξεκίνησα. Έτσι, το καλύτερο που μπορούσα να κάνω ήταν να μπω και να κάνω τη διαφορά. Πρέπει να είναι το καλύτερο γκολ στην καριέρα μου. Είμαι απλά χαρούμενος που κερδίσαμε. Ξέρουμε τι έχουμε πετύχει και πόσο καλοί ήμασταν. Αφήνουμε όλους τους άλλους να μιλάνε, αλλά ξέρουμε πόσο πεινασμένοι και αποφασισμένοι είμαστε, κάτι που δείξαμε και σήμερα στο γήπεδο», τόνισε αρχικά ο Μπέιλ, που στη συνέχεια αναφέρθηκε και στις φήμες για το μέλλον του.

«Πρέπει να παίζω κάθε εβδομάδα και αυτό δεν συνέβη φέτος για τον έναν ή τον άλλο λόγο. Θα πρέπει το καλοκαίρι να κάτσω να συζητήσω το μέλλον μου με τον ατζέντη μου και να δούμε τι θα κάνουμε», ολοκλήρωσε ο Ουαλός.