Ο Κριστιάνο Ρονάλντο επανέλαβε πως είναι αβέβαιο αν θα βρίσκεται στη Ρεάλ Μαδρίτης και τη νέα σεζόν, αποκάλυψε πως ο λόγος δεν είναι οικονομικός, ενώ γνωστοποίησε πως θα προβεί σε αποκαλύψεις εντός της εβδομάδας.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για όσα είπε μετά το τέλος του αγώνα: "Δεν ήταν η κατάλληλη στιγμή να πω κάτι παραπάνω. Τώρα, είμαστε χαρούμενοι γιατί πετύχαμε κάτι ξεχωριστό, είναι μία μοναδική στιγμή. Μίλησα και δεν έπρεπε, όμως κάτι πρόκειται να συμβεί. Δεν ήταν η κατάλληλη στιγμή, αλλά ήθελα να είμαι ειλικρινής. Θα πω κάτι μέσα στην επόμενη εβδομάδα επειδή οι φίλαθλοι είναι πάντα στο πλεύρο μου και είναι πάντα στην καρδιά μου".

Για το λόγο που σκέφτεται την αποχώρηση: "Το θέμα που έχει προκύψει, έρχεται από μακριά. Δεν είναι οικονομικό το ζήτημα. Ήμουν ήδη μέρος της ιστορίας, αλλά τώρα ακόμα περισσότερο. Δεν είμαι θυμωμένος επειδή γνωρίζω πως τα έδωσα όλα για το σύλλογο. Δεν θέλω να χαλάσω αυτή τη μοναδική στιγμή για τους συμπαίκτες μου, οι οποίοι είναι πρωταθλητές".

Για το αν η απόφασή του σχετίζεται με μία πιθανή άφιξη του Νεϊμάρ: "Έχω κερδίσει πέντε Champions League και πέντε Χρυσές Μπάλες. Δεν έχω να ζηλέψω κανέναν".

Για τον Φλορεντίνο Πέρεθ: "Δεν έχω να πω τίποτα".

Για το αν θα βρίσκεται τον επόμενο χρόνο στη Ρεάλ: "Δεν μπορώ να εγγυηθώ τίποτα. Δεν πρόκειται να κρυφτώ, τις επόμενες ημέρες θα βγω να μιλήσω. Η ζωή δεν είναι μόνο στιγμές δόξας".