Είχαν την ατυχία να αποχωρήσουν ως τραυματίες από το πρώτο ημίχρονο του τελικού του Champions League και σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο να απουσιάσουν και από το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2018.

Ο Μοχάμεντ Σαλάχ τραυματίστηκε στο πρώτο ημίχρονο μετά από άσχημη πτώση στο χορτάρι στη «μάχη» με τον Σέρχιο Ράμος, με αποτέλεσμα να βγάλει τον ώμο του και ν' αποχωρήσει από τον τελικό.

Οι πρώτες πληροφορίες από τ' αγγλικά μέσα αναφέρουν πως ο Σαλάχ θα χάσει και το Μουντιάλ της Ρωσίας, καθώς ο τραυματισμός του χρειάζεται περίπου 2 μήνες αποθεραπείας και το Παγκόσμιο Κύπελλο ξεκινάει σε 20 μέρες από τώρα.

Ο Ντάνι Καρβαχάλ είχε την ατυχία να τραυματιστεί στον τελικό του Champions League. Ο διεθνής Ισπανός μπακ θα κάνει εξετάσεις την Κυριακή, όμως σύμφωνα με ρεπορτάζ της AS οι εκτιμήσεις τον θέλουν να μένει off για έναν μήνα, κάτι που σημαίνει πως σε τέτοια περίπτωση θα χάσει το Μουντιάλ. Ο Καρβαχάλ προφανώς και δεν ήταν σε καλή ψυχολογική κατάσταση και πλέον περιμένει τις εξετάσεις της Κυριακής.