Ο Θοδωρής Ζάρας μίλησε μετά το τέλος του δεύτερου αγώνα της ημιτελικής σειράς μεταξύ του Παναθηναϊκού και του ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ, τονίζοντας ότι από εδώ και πέρα η ομάδα του προετοιμάζεται για το τρίτο παιχνίδι, στο οποίο περιμένει τη στήριξη του κόσμου.

Greek Cup 2018 T-shirts | Φόρα το υπερήφανα!

«Δεν είναι εύκολο να κερδίσεις μέσα στο ΟΑΚΑ. Ο Παναθηναϊκός είναι μια ομάδα πολύ υψηλού επιπέδου, που παίζει σε πολύ υψηλές ταχύτητες. Αυτό που έχουμε να κάνουμε είναι να προετοιμαστούμε όσο το δυνατόν καλύτερα για το τρίτο παιχνίδι, να πάρουμε ό,τι μας αναλογεί και γιατί όχι να αναγκάσουμε τον Παναθηναϊκό στην πρώτη του ήττα" είπε αρχικά.

Για το αν το γεγονός ότι ο Παναθηναϊκός είναι αήττητος δίνει ένα επιπλέον κίνητρο στον ΠΑΟΚ: «Κάθε χρόνο, είναι μεγάλο το κίνητρο να κερδίσεις τον Ολυμπιακό ή τον Παναθηναϊκό, πόσο μάλλον από την στιγμή που ο Παναθηναϊκός φέτος είναι αήττητος. Είναι νομίζω ένα έξτρα κίνητρο για να κερδίσουμε το ματς και ένα στοίχημα για εμάς προκειμένου να αποδείξουμε ότι μπορούμε να ανταποκριθούμε και σε αυτές τις απαιτήσεις.

Για τον κόσμο εν όψει του τρίτου αγώνα: «Προσκαλούμε τον κόσμο του ΠΑΟΚ στο «Παλατάκι». Έχουμε ανάγκη την στήριξη του, θα μας δώσει ώθηση και τους περιμένουμε στο γήπεδο».

Κόνιαρης: Προσπαθούμε σε κάθε παιχνίδι

Το δικό του σχόλιο για την δεύτερη ήττα από τον Παναθηναϊκό στο πλαίσιο των ημιτελικών του πρωταθλήματος, έκανε ο Αντώνης Κόνιαρης του ΠΑΟΚ.

Μεταξύ άλλων ο Κόνιαρης τόνισε στην κάμερα της COSMOTE TV ότι: «Πρέπει να αλλάξουμε πράγματα στην άμυνα μας, να σταματήσουμε το transition του Παναθηναϊκού, είναι πολύ δύσκολο αλλά προσπαθούμε σε κάθε παιχνίδι να είμαστε καλοί, σήμερα πιστεύω τουλάχιστον σαν τακτική και σαν ομάδα, ήμασταν καλύτεροι από το πρώτο ματς, μπορεί στην διαφορά του σκορ να μην φαίνεται τόσο, αλλά πραγματικά, όποιος... βλέπει, είδε ότι ήμασταν καλύτεροι».