Ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Ηλίας Παπαθεοδώρου, μίλησε για την ήττα από τον Παναθηναϊκό, τονίζοντας ωστόσο ότι η ομάδα μπήκε καλύτερα στο παιχνίδι σε σχέση με το πρώτο ματς.

Greek Cup 2018 T-shirts | Φόρα το υπερήφανα!

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στην κάμερα της Cosmote TV:

«Μπήκαμε πολύ καλύτερα στο παιχνίδι όσον αφορά την αντίδραση μας στην πίεση, αλλά σε ένα κρίσιμο σημείο στη μέση του πρώτου ημιχρόνου είχαμε πολλά άστοχα σουτ.

Ο Παναθηναϊκός έχτισε μία διαφορά 16-17 πόντων και είναι δύσκολο να επιστρέψεις μετά από τέτοιες διαφορές.

Εμείς κάναμε αυτό που μπορούσαμε καλύτερα, κυρίως στο κομμάτι του πως οργανώσαμε τις επιθέσεις μας και πάμε τώρα να παίξουμε το τρίτο παιχνίδι στο γήπεδο μας στο οποίο περιμένουμε να έχουμε ένα πιο ανταγωνιστικό πρόσωπο».

Λίγο αργότερα, ο Ηλίας Παπαθεοδώρου δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου:

«Είχαμε κάποιους στόχους στο δεύτερο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό. Τους πετύχαμε. Θέλαμε να έχουμε καλύτερη αντίδραση στην πίεση, γιατί στο πρώτο παιχνίδι είχαμε κάνει 18 λάθη, που είναι πάρα πολλά. Τώρα είχαμε 9 λάθη, μερικά εκ των οποίων έκανε ο Καρράς. Εκτελέσαμε τις επιθέσεις όπως θέλαμε, αλλά ήμασταν άστοχοι, ειδικά στο περιφερειακό σουτ και ειδικά εκεί που πλησιάσαμε στους τρεις πόντους.

Κρατήσαμε τον Παναθηναϊκό χαμηλά, με ποσοστά που δεν συνηθίζει να έχει στην έδρα του. Η ποιότητα των δύο ομάδων είναι διαφορετική. Τώρα έχουμε ακόμα ένα παιχνίδι, θέλουμε να δείξουμε ένα καλύτερο πρόσωπο και να πιστέψουμε λίγο παραπάνω ότι μπορούμε να φανούμε ανταγωνιστικοί απέναντι σε αυτή την μεγάλη ομάδα. Συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό για το 2-0 και συγχαρητήρια στους παίκτες μας για την προσπάθειά τους».