Τον απολογισμό της φετινής σεζόν έκανε ο τερματοφύλακας του Άρη, Γιώργος Καντιμοίρης, ο οποίος αποκάλυψε ότι θα παραμείνει στο ρόστερ της ομάδας και τη νέα χρονιά.

Αναλυτικά όλα όσα είπε στο πλαίσιο της τελευταίας media day για τη φετινή χρονιά:

Για τη φετινή σεζόν: «Ο στόχος επετεύχθη, η επιστροφή της ομάδας στην φυσική της θέση και να πρωταγωνιστεί εκεί. Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι όλοι όσοι απαρτίζουμε την ομάδα, που κάναμε αυτό που έπρεπε. Από εκεί και πέρα η επόμενη ημέρα βαδίζει πολύ καλά. Ο πρόεδρος έχει κάνει τον προγραμματισμό και είναι πλέον θέμα διοίκησης, να γίνουν όσο το δυνατόν καλύτερα τα πράγματα».

Για το αν η επίτευξη του στόχου της ανόδος ήταν εύκολη: «Βαθμολογικά δείχνει εύκολο, αλλά έγινε σκληρός αγώνας για να είμαστε έτοιμοι σε κάθε ματς. Είχαμε το DNA του νικητή και τα καταφέραμε».

Για το μέταλλο που είχε η ομάδα καθ' όλη την διάρκεια της σεζόν: «Το δείξαμε όλη την χρονιά, το δείχναμε ότι ήμασταν οι πρωταγωνιστές. Ήμασταν πολύ δεμένοι στ’ αποδυτήρια όλοι οι παίκτες μεταξύ μας και αυτό ήταν το μυστικό».

Για το αν θα παραμείνει στην ομάδα: «Υπάρχει σχετική συμφωνία με τον πρόεδρο, οπότε θα είμαι στην ομάδα».

Για τις σκέψεις του όταν ήρθε στον Αρη: «Ήρθα στην ομάδα μαζί με τα άλλα τα παιδιά για να πετύχουμε έναν συγκεκριμένο στόχο. Στο μυαλό μου ήταν ότι θα έρθω στον Αρη και θα πάρουμε την άνοδο».