Μετά την ήττα από τον Παναθηναϊκό (92-79) στον πρώτο αγώνα της ημιτελικής σειράς των πλέι οφ της Basket League, ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Ηλίας Παπαθεοδώρου, μίλησε για το τι θα διορθώσει στο επόμενο παιχνίδι.

Greek Cup 2018 T-shirts | Φόρα το υπερήφανα!

Αναλυτικά τα όσα είπε στην κάμερα της Cosmote TV:

Αρχικά σημείωσε: «Νομίζω ότι ο Παναθηναϊκός έπαιξε σε υψηλό ρυθμό. Μας πίεσε πάρα πολύ και δεν μας άφησε να εκτελέσουμε με τον τρόπο που θέλουμε τις επιθέσεις μας. Η ταχύτητα και η ενέργεια ήταν ένα πολύ σημαντικό κομμάτι. Γνωρίζουμε ότι υπάρχει διαφορά ποιότητας ανάμεσα στις δύο ομάδες. Όταν ο Παναθηναϊκός είναι τόσο συγκεντρωμένος και αποφασιστικός είναι δύσκολο απέναντι σε μία ομάδα σαν τη δική μας να έχουμε καλή απόδοση. Ωστόσο, προσπαθήσαμε πάρα πολύ και στο δεύτερο ημίχρονο θεωρώ ότι βελτιώσαμε την εικόνα μας και είχαμε καλύτερες αποφάσεις στην επίθεση. Μειώσαμε όσο μπορούσαμε το σκορ αλλά και πάλι ο Παναθηναϊκός είχε τον έλεγχο σε όλη τη διάρκεια».

Για το τι θέλει να διορθώσει στο επόμενο παιχνίδι:

«Θα πρέπει να αντεπεξέλθουμε στον βαθμό της πίεσης που είχε ο Παναθηναϊκός. Μία ομάδα με πολύ καλούς αθλητές, που μπορούν να παίξουν και να διατηρήσουν ένα υψηλό τέμπο. Άρα το πρώτο κομμάτι που μπορούμε να διορθώσουμε είναι η αποτελεσματικότητα μας στην επίθεση, κάτι που δεν είχαμε στο πρώτο ημίχρονο και φυσικά να περιορίσουμε όσο μπορούμε τη δημιουργία του Παναθηναϊκού».