Ο πρώην αμυντικός του ΠΑΟΚ και του Παναθηναϊκού, Γκόρντον Σίλντενφελντ, μίλησε για τον συμπαίκτη του στην εθνική Κροατίας Ντάριο Σρνα και την προοπτική να αγωνιστεί στον ΠΑΟΚ, τονίζοντας ότι πρόκειται για έναν από τους καλύτερους επαγγελματίες και χαρακτήρες που ξέρει.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στο Metropolis 95,5:

Για τον Σρνα: «Είναι ένας από τους καλύτερους επαγγελματίες και ποιοτικούς χαρακτήρες που ξέρω. Αν υπογράψει στον ΠΑΟΚ θα πρόκειται για μια φανταστική κίνηση».

Για την πολύμηνη απουσία του Σρνα λόγω της υπόθεσης ντόπινγκ: «Είναι πολύ έμπειρος και καλός επαγγελματίας, ξέρει να γυμνάζεται και πώς να χρησιμοποιεί το σώμα του. Με μια καλή προετοιμασία, μπορεί να βρει τον καλό εαυτό του και μάλιστα σύντομα. Για έναν παίκτη σαν αυτόν, αυτό το διάστημα αποχής δεν είναι κάτι σημαντικό».

Για το τι μπορεί να προφέρει στον ΠΑΟΚ ο Σρνα: «Είναι εξαιρετικός τόσο εντός όσο και εκτός γηπέδου. Ο Σρνα είναι ένας πολεμιστής εντός γηπέδου και μπορεί να προσφέρει πολλά στον ΠΑΟΚ».

Για όσα συνέβησαν στο Πρωτάθλημα: «Ο ΠΑΟΚ έπαιξε το καλύτερο ποδόσφαιρο φέτος, ξέρω τι έγινε με την ΑΕΚ. Ο ΠΑΟΚ είναι καλύτερη ομάδα και πιστεύω ότι την επόμενη σεζόν θα κατακτήσει το Πρωτάθλημα».