Ο Άρης θα ξεκινήσει πρόγραμμα των μεταβατικών προπονήσεων από αύριο. Αυτό το κατέστρωσε ο Βαγγέλης Αγγέλου, δείχνοντας προφανώς τις προθέσεις του για το μέλλον, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι θα υπάρχει η προσθήκη του Δημήτρη Νικολαΐδη.

Η ΚΑΕ Άρης αναφέρει σχετικά:

"Μετά από τις συναντήσεις του ιδιοκτήτη της ΑΡΗΣ Κ.Α.Ε., κ. Δημήτρη Γουλιέλμου με τον προπονητή της ομάδας μας, Βαγγέλη Αγγέλου αποφασίστηκε να ξεκινήσει από αύριο (24/05) το μεταβατικό πρόγραμμα προπονήσεων, που θα αποτελείται από τρία μέρη: Α) Αιματολογικές εξετάσεις, Β) Μπάσκετ με έμφαση στην τεχνική και ατομική βελτίωση, βάσει των αναγκών των αθλητών, Γ) Προπόνηση φυσικής κατάστασης με έμφαση σε εκρηκτικότητα, ενδυνάμωση, αντοχή και νευρομυϊκή συναρμογή.

Οι μπασκετικές προπονήσεις θα γίνουν υπό την επίβλεψη των Σάββα Καμπερίδη και Θανάση Μολυβδά, αλλά και με την προσθήκη του Δημήτρη Νικολαΐδη, ειδικευμένου προπονητή με ιδιαίτερη ικανότητα στην ατομική βελτίωση αθλητών.

Στο κομμάτι της φυσικής κατάστασης, ο γυμναστής της ομάδας μας, Παναγιώτης Ζάλογγος θα έχει αύριο (24/05) συνάντηση με τους γυμναστές Γιώργο Χρυσάφη και Βασίλη Βαρδή, ιδιοκτήτες του αθλητικού κέντρου «Proponisis», στη διάρκεια της οποίας θα συζητηθούν λεπτομέρειες του προγράμματος".

Αξίζει να σημειωθεί πως στο πρόγραμμα της μεταβατικής περιόδου δεν θα συμμετάσχουν οι Γκάρι Μπελ, Μπράις Ντουβιέ, Ομάρ Προύιτ και Ιβάν Μάρας που έχουν επιστρέψει ήδη στις χώρες τους.