Σύμφωνα με τουρκικά ΜΜΕ, ο Τεέμου Πούκι προτάθηκε μεταξύ άλλων και στην Καϊσέρισπορ, με το όνομά του να βρίσκεται ψηλά στην μεταγραφική τους λίστα, καθώς ο προπονητής της τουρκικής ομάδας, Ερτουγκρούλ Σαγκλάμ, έχει σχηματίσει θετική άποψη για τον έμπειρο επιθετικό.

Greek Cup 2018 T-shirts | Φόρα το υπερήφανα!

Οι Τούρκοι κάνουν αναφορά και στο ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ για τον διεθνή Φιλανδό, αναφέροντας πως θα δοθεί "μάχη" ανάμεσα στον Δικέφαλο και τον σύλλογο από την Καισάρεια, για την υπογραφή του Πούκι.

​Ενδιαφέρον παρουσιάζει και το δημοσίευμα της εφημερίδας από την Δανία "Ekstra Bladet", που σημειώνει ότι η Μπρόντι πρότεινε διπλασιασμό των αποδοχών στον Πούκι, με τον Φιλανδό επιθετικό να απαντά αρνητικά, καθώς θέλει να εξετάσει τις άλλες προοπτικές που έχει στα χέρια του, με τις οικονομικές απολαβές να παίζουν τον δικό τους ρόλο.

"Είμαι 28 χρονών πλέον. Το επόμενο συμβόλαιο μου, μπορεί να είναι και το τελευταίο. Επομένως θα πρέπει να σκεφτώ και τα οικονομικά ανταλλάγματα", ανέφερε χαρακτηριστικά σε δήλωση του στην δανέζικη εφημερίδα ο Πούκι αναφορικά με τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Πηγή: sdna.gr