Ο πρώην προπονητής του Άρη, Κίκε Ερνάντεθ, μίλησε για τον Πάκο Ερέρα, ο οποίος βρίσκεται πολύ κοντά στο να αναλάβει την τεχνική ηγεσία των "κιτρινόμαυρων".

Αναλυτικά τα όσα είπε στον Arena FM 89,4:

Για τον Πάκο Ερέρα: «Κρατάω πάρα πολύ ωραίες αναμνήσεις και πολύ αγάπη για τον Άρη και την Θεσσαλονίκη. Τον γνωρίζω καλά, είναι καλός μου φίλος, είναι ένας προπονητής που του αρέσει το ωραίο ποδόσφαιρο, έχει μακρά πορεία στον χώρο, έχει πολλές ανόδους στο παλμαρέ του και εφόσον ολοκληρωθεί η συμφωνία θα είναι μια πολύ πετυχημένη κίνηση του Άρη».

Για την προπονητική φιλοσοφία του Πάκο Ερέρα: «Ο κόσμος θα διασκεδάσει πολύ με το ποδόσφαιρο που θα παίξει αυτός ο προπονητής, ξέρει από πίεση ο Πάκο γιατί και στην Ισπανία στις ομάδες που ήταν είχε μεγάλη πίεση. Θα είναι μια πολύ καλή κίνηση για τον Άρη. Είναι ένας προπονητής που του αρέσει η ομάδα του να έχει την πρωτοβουλία του αγώνα, του αρέσει η ομάδα του να έχει την κατοχή της μπάλας. Είναι θιασώτης της σχολής της Μπαρτσελόνα του Γουαρδιόλα και σε όποιον θεατή του αρέσει το καλό ποδόσφαιρο θα τους αρέσει. Οι ομάδες του Πάκο Ερέρα προσφέρουν στον κόσμο ποδόσφαιρο που αρέσει».

Για την προσωπική του καριέρα την δεδομένη χρονική περίοδο και τις αναμνήσεις του από την Θεσσαλονίκη: «Πλέον είμαι πρόεδρος της Έρκουλες στην Ισπανία. Για τον Άρη θυμάμαι ότι διέθετε από τους πιο ωραίους φιλάθλους στην Ελλάδα, χάρηκα πάρα πολύ που ανέβηκε η ομάδα κι ελπίζω να μην γίνουν λάθη και να επιστρέψει χαμηλά, αλλά να είναι πάντα ψηλά, εκεί που αξίζει να είναι».

Για το αν σκοπεύει να επισκεφτεί την Ελλάδα και την Θεσσαλονίκη: «Θα έρθω σίγουρα, για να είμαι με τον Άρη, αλλά και με τον φίλο μου τον Πάκο Ερέρα και να του δώσω μια μεγάλη αγκαλιά που θα δουλεύει στην Θεσσαλονίκη για τον Άρη».