Για την άνοδο του Ηρακλή, αλλά και τους στόχους της επόμενης σεζόν μίλησε ο προπονητής των "κυανόλευκων", Σπύρος Μπαξεβάνος.

Αναλυτικά όσα είπε στο Metropolis 95.5:

Για τον Ηρακλή και την άνοδο: «Υπάρχει μεγάλη ικανοποίηση για την άνοδο και δίκαια τα καταφέραμε, και στην κανονική διάρκεια και στα μπαράζ. Εχουμε το στίγμα μεγάλης ομάδας, έχουμε το στίγμα του Ηρακλή και αυτό μας βοήθησε μέσα στη χρονιά».

Για τον καλύτερο παίκτη της χρονιάς, το ματς στο Βόλο και την 1η θέση: «Από τα γκολ θα μπορούσαμε να πούμε πως είναι ο Ρόβας. Οδηγούσε την ομάδα εκ του ασφαλούς και στα μπαράζ είχε την βοήθεια του Τάι που πέτυχε σημαντικά γκολ αλλά και την βοήθεια του Πτηνόπολου. Πήγαμε στο Βόλο με μια αλλαγμένη ομάδα όμως δείξαμε πως έχουμε ποιότητα και βάθος στο ρόστερ μας. Υπάρχει ομοιογένεια μεταξύ των παιδιών που παίξουν στον Βόλο, έδειξαν πως είναι άξιοι που βρίσκονται στην ομάδα. Είναι αυτονόητο πως ο Ηρακλής θα κάνει πρωταθλητισμό και την επόμενη χρονιά, υπάρχουν 13-14 παίκτες που μπορούν να μείνουν στην ομάδα και στην επόμενη κατηγορία. Δεν έχω μιλήσει ακόμη για την παραμονή μου, περιμένουμε να τελειώσουμε θετικά τη χρονιά».